rss
 • Galéria » Állatmentés - Orpheus Állatvédõ Egyesület - adó egy százalék » Az állatbarátok által felajánlott adóegyszázalékoknak köszönhetően Azsula és Lili szerető Gazdihoz került

 • 21001

  Orpheus  felhasználónk feltöltése.
  Share on Tumblr
  Az állatbarátok által felajánlott adóegyszázalékoknak köszönhetően Azsula és Lili szerető Gazdihoz került
  A(z) Az állatbarátok által felajánlott adóegyszázalékoknak köszönhetően Azsula és Lili szerető Gazdihoz került című képet 1547 alkalommal tekintették meg.
  Share on Tumblr
 • Hozzászólások ()

 • Ajánlott képeink

 • Az ebrendészet a rendõrség kérésére fogta be a barátságos és érdeklõdõ jószágot. Szerencsére õ is gazdához került! Cserkészért a befogást követõen nem jelentkezett a gazdája, így egy állatbarát örökbefogadó vitte magával Lomi új gazdira lelt az Orpheus Állatvédõ Egyesület telepén Ritát gazdihoz juttattuk az adóegyszázalék felajánlásoknak is köszönhetően Topyt a felajánlott adóegyszázalékoknak is köszönhetően tudtuk megmenteni Megmentettük Karcsika kutyust! Tísont hazajuttattuk az adóegyszázalék felajánlásoknak is köszönhetően Mojli is új gazdát talált az Orpheus telepén Megmentettük és új gazdit kerestünk Balunak Cukit is örökbe fogadták Csongit gazdihoz juttattuk az adóegyszázalék felajánlásoknak is köszönhetően Boxost testvéreivel együtt dobták utcára, az Orpheus Állatmentõ Csapat révén menekültek meg Daisy és Csoki a felajánlott adóegyszázalékoknak köszönhetően tudtuk megmenteni Szerető Gazdival Hari! Matyit (Íriszt) a felajánlott adóegyszázalékoknak köszönhetően tudtuk megmenteni Deniszt hazajuttattuk az szja egyszázalék felajánlásoknak is köszönhetően Adó egy százalék támogatásával Foxer új gazdihoz került Masnit hazajuttattuk az adó 1 százalék felajánlásoknak is köszönhetően Szabi már egy állatbarát család tagja Szerető Gazdinál Medi!
 • Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra
 • további képek