rss
állatmenhely kutyamenhely adó 1 adó1százalék, kutya, cica mentés, örökbefogadás
 • Galéria » Állatmentés - Orpheus Állatvédõ Egyesület - adó egy százalék » Az Szja 1 százalék felajánlásoknak is köszönhetően Terike szerető Gazdihoz került

 • 8

  Webes  felhasználónk feltöltése.
  Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
  Az Szja 1 százalék felajánlásoknak is köszönhetően Terike szerető Gazdihoz került
  A(z) Az Szja 1 százalék felajánlásoknak is köszönhetően Terike szerető Gazdihoz került című képet 347 alkalommal tekintették meg.
  Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
 • Hozzászólások ()

 • Ajánlott képeink

 • Megmentettük Kapri kutyát! Egy bevásárló központ környékén élelem után kutatott két másik társával a 3-4 év körüli, kis testû, kan keverék kutya. Gazdihoz került! Megmentettük a kidobott Nju-t Gizit gazdához juttattuk Pemzli szerető Gazdival! Sztani felelõtlen gazdáját felkutattuk. Mivel az ebnek érvényes veszettség elleni oltása van, semmi akadálya nem volt annak, hogy átadjuk neki a kutyáját Jamm szerető Gazdihoz került! Támogatóinknak köszönhetõen Életmentõ vakcinát kaptak a gazdátlan kutyusok, cicusok (telepen kívülre is jutott bõven) Fero egy állatbarát családhoz került Axit egy szemeteskuka mellé kötötték. Az Orpheus munkatársai megmentették és kerestek neki új gazdit Betti állatbarát családhoz került! Szeretõ gazdát találtunk Szundinak Fürge az adó 1 százalék felajánlások révén került szerető Gazdihoz Rockey az adó 1 százalék felajánlás révén került új helyre Ilma is gazára találta az Orpheus algyõi telepén Szilvi új gazdira talált Gazdihoz adtuk Snazit - lakossági adó egy százalékos támogatás nélkül nehezebben menne! Malkau a rendõrségi befogást követõen az Orpheus telepén talált új gazdira Annának is gazdát találtunk Kutyamentés: Ezel kutyát az Orpheus megmentette, és sikeresen gazdihoz került!
 • Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra
 • további képek