rss
 • Galéria » Állatmentés - Orpheus Állatvédõ Egyesület - adó egy százalék » Fonpi és Fongi kutyusok egy gyárteleprõl kerültek az Orpheus Állatvédõ Egyesülethez, majd szeretõ gazdihoz!

 • 21001

  Orpheus  felhasználónk feltöltése.
  Share on Tumblr
  Fonpi és Fongi kutyusok egy gyárteleprõl kerültek az Orpheus Állatvédõ Egyesülethez, majd szeretõ gazdihoz!
  A(z) Fonpi és Fongi kutyusok egy gyárteleprõl kerültek az Orpheus Állatvédõ Egyesülethez, majd szeretõ gazdihoz! című képet 2142 alkalommal tekintették meg.
  Share on Tumblr
 • Hozzászólások ()

 • Ajánlott képeink

 • Állatmentés: Medit megmentettük! Bubó is új gazdihoz került az Orpheus telepén Cicamentés: Vöri cica az Orpheus Állatvédõ Egyesület révén menekült meg Szerető Gazdival Csorba! Szerető Gazdinál Tatár! Kutyabarát családhoz került Folti Dózi utcáról került megmentésre (majd gazdához) - támogassa Ön is adó 1%-ával a kutyamentést! Jancsika barátságos, szocializált, állatbarátok jöttek érte, és örökbe fogadták. Fidót örökbe adta az Orpheus Állatvédõ Egyesület Bogit hazajuttattuk az szja 1% felajánlásoknak is köszönhetően Trapp a befogás után gazdához került Sérült (ablakból kiesett) cicát mentettünk utcáról Kútból az Orpheus Állatmentõ Csapat által megmentett kutya A magatehetetlen, újszülött kiskutyát 10 társával együtt egy putriból menekítettük ki Egy falu széli házhoz szegõdött a 2 hónap körüli, keverék kan kutya. Zorrót befogtuk és új gazdit kerestünk neki! Adó1% forintokból menekült meg ez a két kiskutya, az Orpheus Állatvédõ Egyesület telepén Albert elkóborolt otthonról, majd szerencsére a gazdája rátalált és hazavitte Az Orpheus Állatmentõ munkája révén került Morci védelem alá, majd felépülése után szeretõ gazdihoz Hami gazdáját felkutattuk és visszajuttattuk neki a kutyáját Ingát egy szabadidõközpont kerítésén át behajította egy lelketlen ember. Az Orpheus munkatársai mentették meg, majd kerestek neki új gazdát!
 • Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra
 • további képek