rss
adó 1% állatvédő kutya, cica örökbefogadás állatmentés
 • Galéria » Állatmentés - Orpheus Állatvédõ Egyesület - adó egy százalék » Fonpi és Fongi kutyusok egy gyárteleprõl kerültek az Orpheus Állatvédõ Egyesülethez, majd szeretõ gazdihoz!

 • 21001

  Orpheus  felhasználónk feltöltése.
  Share on Tumblr
  Fonpi és Fongi kutyusok egy gyárteleprõl kerültek az Orpheus Állatvédõ Egyesülethez, majd szeretõ gazdihoz!
  A(z) Fonpi és Fongi kutyusok egy gyárteleprõl kerültek az Orpheus Állatvédõ Egyesülethez, majd szeretõ gazdihoz! című képet 2482 alkalommal tekintették meg.
  Share on Tumblr
 • Hozzászólások ()

 • Ajánlott képeink

 • Csúzli kutyát utcáról mentettük, sikeresen örökbe adtuk! Bundás Gazdihoz került! Tapi kutyust megmentettük! Csillagot összeszedtük az utcáról, gazdáját felkutatva haza is juttattuk! A két hónapos, fekete színû, labrador keverék, kan kutya Tell02 szeretõ gazdira lelt Mind az 5 kölyök gazdára talált az Orpheus Állatvédõ Egyesület munkatársai segítségével Redbull egy téli estén elszökött, majd szerencsére sikerült felkutatni a gazdáját, aki hazavitte a kutyust Cukor az Orpheus által, a lakosság támogatásának köszönhetõen került gazdihoz! Doux szeretõ gazdihoz került az adó egy százalék felajánlásoknak köszönhetõen Nádas az állatbarátok adó egy százalékának felajánlása révén menekült meg Kacit befogadtuk, majd gazdit kerestünk neki Tax testvéreivel együtt került utcára - az Orpheus Állatvédõ Egyesület segített! Adó 1 százalék támogatásának köszönhetõen Labi szeretõ helyre került Megmentettük Kavics kutyust! Nádas szerető Gazdira talált! Adóegyszázalék felajánlása révén Andy szerető Gazdihoz került Sada az adó 1% felajánlásoknak köszönhetõen került új gazdihoz Totya megmenekült az Orpheus révén, de adó 1% támogatása nélkül az állatmentés nehezebben menne! Morit sikeresen örökbe adta az Orpheus Egyesület állatmentõ csapata Az adó egy százalék felajánlás révén Cala új gazdihoz került
 • Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra
 • további képek