rss
állatmenhely kutyamenhely adó 1 adó1százalék, kutya, cica mentés, örökbefogadás
 • Galéria » Állatmentés - Orpheus Állatvédõ Egyesület - adó egy százalék » Fonpi és Fongi kutyusok egy gyárteleprõl kerültek az Orpheus Állatvédõ Egyesülethez, majd szeretõ gazdihoz!

 • 21001

  Orpheus  felhasználónk feltöltése.
  Share on Tumblr
  Fonpi és Fongi kutyusok egy gyárteleprõl kerültek az Orpheus Állatvédõ Egyesülethez, majd szeretõ gazdihoz!
  A(z) Fonpi és Fongi kutyusok egy gyárteleprõl kerültek az Orpheus Állatvédõ Egyesülethez, majd szeretõ gazdihoz! című képet 2044 alkalommal tekintették meg.
  Share on Tumblr
 • Hozzászólások ()

 • Ajánlott képeink

 • Pacó - kutyamentés: adó egy százalék felajánlással nagyban segíti a bajban lévõ állatok megmentését Johny-t a felajánlott adóegyszázalékoknak is köszönhetően tudtuk hazajuttatni Macsót az állatvédõk az adó 1% támogatás révén mentették meg és adták szeretõ gazdához Rockyt a felajánlott adóegyszázalékoknak köszönhetően tudtuk megmenteni Az Orpheus Állatvédõ Egyesület által Albi a megfigyelése után, külsõ-belsõ élõsködõktõl mentesen, veszettség ellen oltva, oltási könyvvel került szeretõ gazdához Megmentett Állatok - Támogassa az Állatok megmentését! Pracli kutya kicsin került az utcáról megmentésre, felneveltük, és szeretõ gazdihoz juttattuk Zuzu Gazdihoz került Hami gazdáját felkutattuk és visszajuttattuk neki a kutyáját A két hónapos, fekete színû, labrador keverék, kan kutyát örökbe fogadták Gaba kutyát megmentettük! Állatmentés: Megmentettük Bronz (Johny) kutyust! A kis Karesznek is gazdát talált az Orpheus Állatvédõ Egyesület Csutakot megmentettük! Támogatóinknak köszönhetõen Életmentõ vakcinát kaptak a gazdátlan kutyusok, cicusok (telepen kívülre is jutott bõven) Adó egy százalék támogatásával Fecó új gazdira talált Mardel, az öreg németjuhász az Orpheus Állatvédõ Egyesület révén menekült meg Mojli is új gazdát talált az Orpheus telepén Keff a begofás után az Orpheus telepén talált új gazdára Kuky az adó 1 százalék támogatásoknak köszönhetõen talált szeretõ gazdira
 • Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra
 • további képek