rss
adó 1% állatvédő kutya, cica örökbefogadás állatmentés
 • Galéria » Állatmentés - Orpheus Állatvédõ Egyesület - adó egy százalék » Gazdája kertszomszédja a befogást követõen magához vette, így az ebrendészet a kutya ügyét lezárta.

 • 21001

  Orpheus  felhasználónk feltöltése.
  Share on Tumblr
  Gazdája kertszomszédja a befogást követõen magához vette, így az ebrendészet a kutya ügyét lezárta.
  A(z) Gazdája kertszomszédja a befogást követõen magához vette, így az ebrendészet a kutya ügyét lezárta. című képet 2604 alkalommal tekintették meg.
  Share on Tumblr
 • Hozzászólások ()

 • Ajánlott képeink

 • Bejgli az adó 1 százalék felajánlások révén mentettük meg az utcáról Bendegúz állatbarátok adóegyszázalékának köszönhetően menekült meg és került haza eredeti Gazdijához A rendõrségi befogást követõen ezek a kutyusok is új gazdihoz kerültek Pizsit egy állatbarát vette magához Hiéna az állatbarátok adó egy százalékának felajánlása révén menekült meg és került szeretõ gazdihoz Adó 1% felajánlása révén Goldi megmenekült és szeretõ helyre került Manci kutyus sikeresen rendbe lett téve és gazdihoz lett adva! Vezért az Orpheus megmentette, felgyógyította, gazdihoz adta! Mentsünk együtt állatokat! Pufit újszülötten az utcán találta, felnevelte az Orpheus, és a végén gazdihoz került! Tapi kutya a lakosság adó 1%-os támogatása révén került gazdihoz Kutyamentés: Ezel kutyát az Orpheus megmentette, és sikeresen gazdihoz került! Szerető Gazdinál Barack! W. Joe elszökött, majd visszakerült a gazdájához Az adó egy százalék felajánlás révén Cala új gazdihoz került Az Orpheus Állatvédõ Egyesület talált új gazdit Brúnónak Falatka Gazdihoz került! Az szja 1 százalék felajánlások révén Bobi és Tekla biztonságba került Sumi a puli kutyus az Orpheus Állatvédõ Egyesület állatmentõ munkája révén került új gazdihoz! Orpheus Állatvédõ Egyesület - Állatmentés Szerető Gazdinál Tege!
 • Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra
 • további képek