rss
 • Galéria » Állatmentés - Orpheus Állatvédõ Egyesület - adó egy százalék » Egy falu széli házhoz szegõdött a 2 hónap körüli, keverék kan kutya. Zorrót befogtuk és új gazdit kerestünk neki!

 • 21001

  Orpheus  felhasználónk feltöltése.
  Share on Tumblr
  Egy falu széli házhoz szegõdött a 2 hónap körüli, keverék kan kutya. Zorrót befogtuk és új gazdit kerestünk neki!
  A(z) Egy falu széli házhoz szegõdött a 2 hónap körüli, keverék kan kutya. Zorrót befogtuk és új gazdit kerestünk neki! című képet 2380 alkalommal tekintették meg.
  Share on Tumblr
 • Hozzászólások ()

 • Ajánlott képeink

 • Egy magánháznál unták meg az egy év körüli, keverék, szuka kutyát, altatásra adták le az állatot, de az Orpheus Állatvédõ Egyesület megmentette és új gazdit keresett neki! Állatmentés: Megmentettük Bronz (Johny) kutyust! Barti az utcán kóborolt, amikor megtalálták. Az Orpheus telepén talált új gazdira Rodrigot az Orpheus megmentette, majd gazdihoz adta! Néró kutyus szertõ gazdihoz került! Lali új Gazdira talált! Picikét befogtuk, majd gondos, szeretõ gazdához juttattuk Állatbarátok adó 1 százalékának köszönhetően szertő Gazdihoz került Artúr Taba kutya gazdinál - az Orpheus Állatvédõ Egyesület révén menekült meg Az elkóborolt Fakót, a gazdája vitte haza az ebrendészeti teleprõl Hektort a hatóságokkal közösen szedtük össze az utcáról - támogatóinkkal az érdem közös Adó 1% felajánlása révén Bundás megmenekült és szeretõ helyre került Fero egy állatbarát családhoz került Kutyamentés: Szerető Gazdira talált Gombóc! Fannyt örökbe adtuk Gaga Gazdihoz került! Hóból a fagyástól mentettük meg Sebit Szaszi a vizsla keverék az Orpheus munkája révén menekült meg, és került szeretõ gazdihoz Adó 1% támogatása révén Gidus új gazdira talált Kutyamentés: Backi Gazdihoz került!
 • Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra
 • további képek