rss
adó 1% állatvédő kutya, cica örökbefogadás állatmentés
 • Galéria » Állatmentés - Orpheus Állatvédõ Egyesület - adó egy százalék » Egy falu széli házhoz szegõdött a 2 hónap körüli, keverék kan kutya. Zorrót befogtuk és új gazdit kerestünk neki!

 • 21001

  Orpheus  felhasználónk feltöltése.
  Share on Tumblr
  Egy falu széli házhoz szegõdött a 2 hónap körüli, keverék kan kutya. Zorrót befogtuk és új gazdit kerestünk neki!
  A(z) Egy falu széli házhoz szegõdött a 2 hónap körüli, keverék kan kutya. Zorrót befogtuk és új gazdit kerestünk neki! című képet 2539 alkalommal tekintették meg.
  Share on Tumblr
 • Hozzászólások ()

 • Ajánlott képeink

 • Jamm szerető Gazdihoz került! Mentett kutyacsalád Pafi az állatbarátok adó egy százalékának köszönhetõen szeretõ gazdihoz került Buksi az adó 1% felajánlásoknak köszönhetően visszakerült eredeti Gazdijához Szerető Gazdival Kerteske! Nono gazdáját felkutattuk, és visszaadtuk neki Megmentettük a kidobott Kavát Foki kutya elveszett, az Orpheus az utcán megtalálta, gazdáját felkutatta, így az állat sikeresen hazakerült! Kareszt egy szeretõ gazdi vitte magával az ebrendészeti teleprõl Masnit hazajuttattuk az adó 1 százalék felajánlásoknak is köszönhetően Töpszlit a sérült lábú cuki kutyust Orpheus Állatvédõ Egyesület összeszedte, megmentette Elza egy temetõben kóborolt, majd a befogást követõen új gazdihoz került! Ha a piciket nem szedjük össze az utcán, pusztulás várta volna õket - köszönjük támogatását! Pingvin egy állatbarát családhoz került Balinak új gazdát talált az Orpheus Állatvédõ Egyesület Bali az adó 1 százalék felajánlásoknak köszönhetően menekült meg és került szerető Gazdihoz Az Szja egyszázalék felajánlásoknak is köszönhetően Maxi szerető Gazdihoz került Monk elkóborolt, majd a gazdája jött érte Adó egy százalék felajánlása révén Heki gazdihoz került Az ebrendészet a rendõrség kérésére fogta be a barátságos és érdeklõdõ jószágot. Szerencsére õ is gazdához került!
 • Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra
 • további képek