rss
 • Galéria » Állatmentés - Orpheus Állatvédõ Egyesület - adó egy százalék » Egy falu széli házhoz szegõdött a 2 hónap körüli, keverék kan kutya. Zorrót befogtuk és új gazdit kerestünk neki!

 • 21001

  Orpheus  felhasználónk feltöltése.
  Share on Tumblr
  Egy falu széli házhoz szegõdött a 2 hónap körüli, keverék kan kutya. Zorrót befogtuk és új gazdit kerestünk neki!
  A(z) Egy falu széli házhoz szegõdött a 2 hónap körüli, keverék kan kutya. Zorrót befogtuk és új gazdit kerestünk neki! című képet 2410 alkalommal tekintették meg.
  Share on Tumblr
 • Hozzászólások ()

 • Ajánlott képeink

 • Az Szja egyszázalék felajánlásoknak is köszönhetően Topy szerető Gazdihoz került Dijont hazajuttattuk az adóegyszázalék felajánlásoknak is köszönhetően Az Orpheus megmentette és gazdát keresett az elhagyott kölyökkutyáknak A kis Arninak is gazdát talált az Orpheus Állatvédõ Egyesület Adóegyszázalék felajánlása révén Amigo szerető Gazdihoz került A kis bakksi kutyaszeretõ családhoz került Brúnót az Orpheus Állatvédõ Egyesület meggyógyította, majd gazdit talált a kaukázusi-rotweiler keverék kutyusnak Picikét befogtuk, majd gondos, szeretõ gazdához juttattuk Új Gazdira talált Bibó! Chucky a játékos kan éber de barátságos, szeretetre éhes. Kertbe, egy nagy tanya udvarába került. Az Orpheus Állatvédõ Egyesület hamar gazdát talált Röszinek Az ebrendészet a szuka, 6 év körüli, labrador keverék kutyát rothadó bûzbõl, szeméthegyek közül mentette ki Alíz és Rexa szerető Gazdinál! Nikot a felajánlott adó 1%-oknak is köszönhetően tudtuk megmenteni Medi kutyát is az Orpheus Állatvédõ Egyesület csapata mentette meg Adóegyszázalék felajánlása révén Soma szerető Gazdihoz került Adó 1% forintokból menekütek meg ezek a kiskutyák, az Orpheus Állatvédõ Egyesületnek köszönhetõen Bogit hazajuttattuk az szja 1% felajánlásoknak is köszönhetően Androt a felajánlott adó 1%-oknak is köszönhetően tudtuk megmenteni Egy bevásárló központ környékén élelem után kutatott két másik társával a 3-4 év körüli, kis testû, kan keverék kutya. Gazdihoz került!
 • Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra
 • további képek