rss
állatmenhely kutyamenhely adó 1 adó1százalék, kutya, cica mentés, örökbefogadás
 • Galéria » Állatmentés - Orpheus Állatvédõ Egyesület - adó egy százalék » Mancit a felajánlott adóegyszázalékoknak is köszönhetően tudtuk megmenteni

 • 8

  Webes  felhasználónk feltöltése.
  Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
  Mancit a felajánlott adóegyszázalékoknak is köszönhetően tudtuk megmenteni
  A(z) Mancit a felajánlott adóegyszázalékoknak is köszönhetően tudtuk megmenteni című képet 359 alkalommal tekintették meg.
  Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
 • Hozzászólások ()

 • Ajánlott képeink

 • Szefi kutyát az Orpheus Állatvédõ Egyesület támogatói nélkül lehet, hogy nem tudta volna megmenteni Fürkész szerető Gazdihoz került! Dellát megmentettük! Natasa befogásra került, majd a megfigyelést követõen új gazdához került Kacat az Szja 1% felajánlások révén szeretõ gazdira talált Megmentettük Szimat kutyust! Angit is az Orpheus Állatvédõ Egyesület csapata mentette meg! Adó 1 százalék támogatása révén Szimat szeretõ helyre került Lindát egy autóból dobták ki. Az Orpheus Állatvédõ Egyesület munkatársai megtalálták, és kerestek neki új gazdit Gazdát találtunk Bazsinak is Tequila gazdihoz került Törpilla az Orpheus Állatvédõ Egyesület révén menekült meg Fióna az Orpheus Állatmentõ Csapatnak hála szeretõ gazdihoz került Mardel, az öreg németjuhász az Orpheus Állatvédõ Egyesület révén menekült meg Johny-t a felajánlott adóegyszázalékoknak is köszönhetően tudtuk hazajuttatni Vezér hamar új gazdára lelt az Orpheus Állatvédõ Egyesület ebrendészeti telepén Rencsit a felajánlott adó 1 százalékoknak is köszönhetően tudtuk megmenteni Csaba kutyus Gazdihoz került! Lominak cicabarát gazdit talált az Orpheus Állatvédõ Egyesület Állatmentés: Rodeó új Gazdira talált!
 • Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra
 • további képek