rss
 • Galéria » Állatmentés - Orpheus Állatvédõ Egyesület - adó egy százalék » Hosszú volt a várakozás az igazi gazdira, de megérte, mert Kormos a lehetõ legjobb helyre került, egy gondoskodó szeretõ családba!

 • 21001

  Orpheus  felhasználónk feltöltése.
  Share on Tumblr
  Hosszú volt a várakozás az igazi gazdira, de megérte, mert Kormos a lehetõ legjobb helyre került, egy gondoskodó szeretõ családba!
  A(z) Hosszú volt a várakozás az igazi gazdira, de megérte, mert Kormos a lehetõ legjobb helyre került, egy gondoskodó szeretõ családba! című képet 2387 alkalommal tekintették meg.
  Share on Tumblr
 • Hozzászólások ()

 • Ajánlott képeink

 • Karci az adó 1 százalék felajánlásoknak is köszönhetően került szerető Gazdihoz Az Szja 1% felajánlások révén került szerető Gazdihoz Breki Vezért az Orpheus megmentette, felgyógyította, gazdihoz adta! Mentsünk együtt állatokat! Kutyamentés: Backi Gazdihoz került! Adóegyszázalék felajánlása révén Amigo szerető Gazdihoz került Natasa befogásra került, majd a megfigyelést követõen új gazdához került Nimi az Orpheus Állatvédõ Egyesület által került gazdihoz Balinak új gazdát talált az Orpheus Állatvédõ Egyesület Alkonyos 02 az adó 1% felajánlásoknak köszönhetően menekült meg Artúr az állatbarátok által felajánlott szja 1 százalékoknak köszönhetően menekült meg Az Orpheus megmentette Millit Sziporka a vadászgörény az Orpheus Állatvédõ Egyesület állatmentõ munkája révén került új gazdihoz! Beri elkóborolt, de visszakerült eredeti gazdájához A gazdit keresõ Fidó egy támogató révén az állatkozmetikában szépült meg! Mancit a felajánlott adóegyszázalékoknak is köszönhetően tudtuk megmenteni Az Orpheus Állatvédõ Egyesület által Albi a megfigyelése után, külsõ-belsõ élõsködõktõl mentesen, veszettség ellen oltva, oltási könyvvel került szeretõ gazdához Pihi kutyát utcára, dobozba tették ki, az Orpheus csapat felnevelte, szeretõ gazdihoz adta Doby a harci jellegû kutyus megmentõhöz került Az adó 1 százalék felajánlások révén Goldi szerető Gazdihoz került Szerető Gazdinál Bobby!
 • Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra
 • további képek