rss
adó 1% állatvédő kutya, cica örökbefogadás állatmentés
 • Galéria » Állatmentés - Orpheus Állatvédõ Egyesület - adó egy százalék » Hosszú volt a várakozás az igazi gazdira, de megérte, mert Kormos a lehetõ legjobb helyre került, egy gondoskodó szeretõ családba!

 • 21001

  Orpheus  felhasználónk feltöltése.
  Share on Tumblr
  Hosszú volt a várakozás az igazi gazdira, de megérte, mert Kormos a lehetõ legjobb helyre került, egy gondoskodó szeretõ családba!
  A(z) Hosszú volt a várakozás az igazi gazdira, de megérte, mert Kormos a lehetõ legjobb helyre került, egy gondoskodó szeretõ családba! című képet 2785 alkalommal tekintették meg.
  Share on Tumblr
 • Hozzászólások ()

 • Ajánlott képeink

 • Állatmentés: Szerető Gazdinál Petya! Pite az adó 1 százalék felajánlásoknak is köszönhetően került szerető Gazdihoz Angit is az Orpheus Állatvédõ Egyesület csapata mentette meg! Szobros az Szja 1% felajánlások révén új gazdira talált Picúrt a felajánlott adóegyszázalékoknak is köszönhetően tudtuk megmenteni Kutyamentés: Gazdival Texike! Sumák az Orpheus révén menekült meg! Geri kutya az utcáról az Orpheus Állatvédõ Egyesület révén menekült meg, és került szeretõ gazdihoz Oki a felajánlott adóegyszázalékoknak köszönhetően került szerető Gazdihoz Kutyamentés: Rezső szerető Gazdihoz került! Bodri egy gáton kóborolt. Befogásra került, és új gazdát keresett neki az Orpheus Dellát megmentettük! Pondró kutyus gazdinál Fickó az Orpheus gazdikeresõ programjában egy állatszeretõ családhoz került Kutyamentés: Alíz új Gazdira talált! Sysit strandról mentette az Orpheus Állatmentõ Csapat, már szeretõ családnál van! Hektort a hatóság kérésére utcáról szedtük össze Trombi az adó 1% felajánlása révén került megmentésre Vedi az állatbarátok által felajánlott adó 1%-oknak köszönhetően jutott Gazdihoz Az állatbarátok Adó1%-nak köszönhetõen ez a 3 kismacska is megmenekült és gazdihoz került
 • Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra
 • további képek