rss
állatmenhely kutyamenhely adó 1 adó1százalék, kutya, cica mentés, örökbefogadás
 • Galéria » Állatmentés - Orpheus Állatvédõ Egyesület - adó egy százalék » Hosszú volt a várakozás az igazi gazdira, de megérte, mert Kormos a lehetõ legjobb helyre került, egy gondoskodó szeretõ családba!

 • 21001

  Orpheus  felhasználónk feltöltése.
  Share on Tumblr
  Hosszú volt a várakozás az igazi gazdira, de megérte, mert Kormos a lehetõ legjobb helyre került, egy gondoskodó szeretõ családba!
  A(z) Hosszú volt a várakozás az igazi gazdira, de megérte, mert Kormos a lehetõ legjobb helyre került, egy gondoskodó szeretõ családba! című képet 2139 alkalommal tekintették meg.
  Share on Tumblr
 • Hozzászólások ()

 • Ajánlott képeink

 • Mogyi az adó 1% felajánlásoknak köszönhetően visszakerült eredeti Gazdijához Silver állatbarátok adóegyszázalékának köszönhetően menekült meg Gazdája jött Zsazsáért, aki az eb oltási és egyéb papírjait bemutatta, így az állatot hazavihette Falatka Gazdihoz került! Sanyi az adó egy százalék támogatásoknak köszönhetõen új gazdihoz került Adó 1 százalék támogatásával Néró új gazdira talált Új Gazdira talált Bibó! Bodros kutyus gazdihoz került - hála támogatóinknak Kutyamentés: Csodát megmentettük! Állatbarátok adó egy százalékának köszönhetõen került Böbe új gazdihoz Kutyamentés: Rocky Gazdihoz került! Lilu szeretõ és gondoskodó családhoz került Megmentettük Szimat kutyust! Task02-t megmentettük! Roti nyakörvesen került be, most új gazdánál van Adóegyszázalék felajánlása révén Hádész szerető Gazdihoz került Neville az utcáról mentett kutya az Orpheus munkájának köszönhetõen menekült meg, és került szeretõ gazdihoz - támogassa az állatmentés adó egy százalékával! Jós a cica is gazdihoz került! Zozo kutya megmenekült - állatmentõ Orpheus Állatvédõ Egyesület Manci kutyus sikeresen rendbe lett téve és gazdihoz lett adva!
 • Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra
 • további képek