rss
adó 1% állatvédő kutya, cica örökbefogadás állatmentés
 • Galéria » Állatmentés - Orpheus Állatvédõ Egyesület - adó egy százalék » Hosszú volt a várakozás az igazi gazdira, de megérte, mert Kormos a lehetõ legjobb helyre került, egy gondoskodó szeretõ családba!

 • 21001

  Orpheus  felhasználónk feltöltése.
  Share on Tumblr
  Hosszú volt a várakozás az igazi gazdira, de megérte, mert Kormos a lehetõ legjobb helyre került, egy gondoskodó szeretõ családba!
  A(z) Hosszú volt a várakozás az igazi gazdira, de megérte, mert Kormos a lehetõ legjobb helyre került, egy gondoskodó szeretõ családba! című képet 2582 alkalommal tekintették meg.
  Share on Tumblr
 • Hozzászólások ()

 • Ajánlott képeink

 • Adóegyszázalék felajánlása révén Güzü szerető Gazdihoz került Dina szerető Gazdira talált! Bözse szerető Gazdira talált! Dorka az adó 1 százalék felajánlás révén került új helyre Az Orpheus Állatvédõ Egyesület hamar gazdát talált Röszinek Syla az Orpheus jóvoltából menekült meg, adó 1% támogatása sok száz állatmentést segít elõ! Szanit Gazdihoz juttattuk az adó 1% felajánlásoknak köszönhetően Fero egy állatbarát családhoz került Gazdát találtunk köpcösnek is Szerető Gazdinál Bobby! Az adóegyszázalék felajánlásoknak köszönhetően Sába hazajutott A kidobott két testvér hamar új gazdira tálált az Orpheus telepén Állatbarátok adó 1 százalékának köszönhetõen Mardel új gazdihoz került Állatbarátok adó 1 százalékának köszönhetően szertő Gazdihoz került Artúr Az Szja 1% felajánlásoknak is köszönhetően Dia szerető Gazdihoz került Bendegúz állatbarátok adóegyszázalékának köszönhetően menekült meg és került haza eredeti Gazdijához Redbull egy téli estén elszökött, majd szerencsére sikerült felkutatni a gazdáját, aki hazavitte a kutyust Jeffit hazajuttattuk az szja egyszázalék felajánlásoknak is köszönhetően Megmentettük Puppy kutyust! Bejgli az adó 1 százalék felajánlások révén mentettük meg az utcáról
 • Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra
 • további képek