rss
állatmenhely kutyamenhely adó 1 adó1százalék, kutya, cica mentés, örökbefogadás
 • Galéria » Állatmentés - Orpheus Állatvédõ Egyesület - adó egy százalék » Hosszú volt a várakozás az igazi gazdira, de megérte, mert Kormos a lehetõ legjobb helyre került, egy gondoskodó szeretõ családba!

 • 21001

  Orpheus  felhasználónk feltöltése.
  Share on Tumblr
  Hosszú volt a várakozás az igazi gazdira, de megérte, mert Kormos a lehetõ legjobb helyre került, egy gondoskodó szeretõ családba!
  A(z) Hosszú volt a várakozás az igazi gazdira, de megérte, mert Kormos a lehetõ legjobb helyre került, egy gondoskodó szeretõ családba! című képet 2203 alkalommal tekintették meg.
  Share on Tumblr
 • Hozzászólások ()

 • Ajánlott képeink

 • Masi az adó 1% felajánlásoknak köszönhetően menekült meg Stefi egy üdülõtelepen lett befogva, majd rövid idõn belül új gazit talált! A két hónapos, fekete színû, labrador keverék, kan kutya Tell02 szeretõ gazdira lelt Task02 az Szja felajánlások révén talált szeretõ gazdára Szüri a cica is gazdihoz került Az adó egy százalék felajánlás révén Cala új gazdihoz került Barni az Szja 1% felajánlásoknak köszönhetõen szeretõ gazdira lelt Molly-t megmentette majd új gadát talált neki az Orpheus Állatvédõ Egyesület Mamusz adó 1% támogatásoknak köszönhetõen szeretõ gazdira lelt Pitét egy új gazdi vitte haza az algyõi teleprõl Adó 1% felajánlásoknak köszönhetően szerető Gazdihoz került Rex Adó 1 százalék felajánlása révén Lenke szerető Gazdihoz került Blumi türelmes, gondos gazdihoz került! Maximust a felajánlott adó 1%-oknak is köszönhetően tudtuk megmenteni Epret a felajánlott adóegyszázalékoknak is köszönhetően tudtuk megmenteni Az Szja 1 százalék felajánlásoknak is köszönhetően Amó szerető Gazdihoz ke Állatmentés: Megmentettük Bronz (Johny) kutyust! Cirmi cica az Orpheus Állatvédõ Egyesület által került szeretõ gazdihoz Gazdát találtunk Bazsinak is Egy állatszeretõ család fogadta örökbe Fülöpöt
 • Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra
 • további képek