rss
adó 1% állatvédő kutya, cica örökbefogadás állatmentés
 • Galéria » Állatmentés - Orpheus Állatvédõ Egyesület - adó egy százalék » Mákosnak nagy szerencséje volt, mert az Orpheus Állatvédõ talált rá, mentette meg, köszönhetõen a lakosság 1%-os felajánlásának is!

 • 21001

  Orpheus  felhasználónk feltöltése.
  Share on Tumblr
  Mákosnak nagy szerencséje volt, mert az Orpheus Állatvédõ talált rá, mentette meg, köszönhetõen a lakosság 1%-os felajánlásának is!
  A(z) Mákosnak nagy szerencséje volt, mert az Orpheus Állatvédõ talált rá, mentette meg, köszönhetõen a lakosság 1%-os felajánlásának is! című képet 2689 alkalommal tekintették meg.
  Share on Tumblr
 • Hozzászólások ()

 • Ajánlott képeink

 • Az 5-6 év körüli, puli-bobtail keverék, kan kutya Pújji is gazdára talált Kapri az állatbarátok adó egy százalékának köszönhetõen került új gazdához Adó egy százalék támogatásával Fecó új gazdira talált Bel Ami otthonról kóborolt el, majd szerencsésen visszakerült gazdájához Kacat az Szja 1% felajánlások révén szeretõ gazdira talált Mind az 5 kölyök gazdára talált az Orpheus Állatvédõ Egyesület munkatársai segítségével Dávid az öreg németjuhász az Orpheus állatmentõ munkája révén a fagyhaláltól menekült meg, és került gazdához Szabi már egy állatbarát család tagja Keff a begofás után az Orpheus telepén talált új gazdára Hiéna az állatbarátok adó egy százalékának felajánlása révén menekült meg és került szeretõ gazdihoz Állatbarátok adó egy százalékának köszönhetõen Mátyás és Snazi szeretõ gazdihoz került Axit egy szemeteskuka mellé kötötték. Az Orpheus munkatársai megmentették és kerestek neki új gazdit Szerető Gazdinál Lexy! Állatmentés: Szerető Gazdinál Petya! Állatbarátok adó 1 százalékának köszönhetően szertő Gazdihoz került Artúr Rezsö egy bolt elõtt lett befogva, majd az Orpheus telepén talált magának új gazdát Ford szeretõ gazdihoz került! Jockey kutya visszakerülhetett eredeti gazdájához Bobb kutya az Orpheus Állatvédõ Egyesület révén menekült meg Hovit, a németjuhász kutyust az Orpheus Állatvédõ Egyesület tette rendbe, és adta szeretõ gazdihoz
 • Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra
 • további képek