rss
 • Galéria » Állatmentés - Orpheus Állatvédõ Egyesület - adó egy százalék » Mákosnak nagy szerencséje volt, mert az Orpheus Állatvédõ talált rá, mentette meg, köszönhetõen a lakosság 1%-os felajánlásának is!

 • 21001

  Orpheus  felhasználónk feltöltése.
  Share on Tumblr
  Mákosnak nagy szerencséje volt, mert az Orpheus Állatvédõ talált rá, mentette meg, köszönhetõen a lakosság 1%-os felajánlásának is!
  A(z) Mákosnak nagy szerencséje volt, mert az Orpheus Állatvédõ talált rá, mentette meg, köszönhetõen a lakosság 1%-os felajánlásának is! című képet 2268 alkalommal tekintették meg.
  Share on Tumblr
 • Hozzászólások ()

 • Ajánlott képeink

 • Csaba Gazdihoz került! Adóegyszázalék felajánlása révén Amigo szerető Gazdihoz került Kutyamentés: Pogácsát az Orpheus hozta rendbe és adta gazdihoz! Sissy az Orpheus Állatmentõ munkája révén került menedékbe! Támogassa adó egy százalékával az Állatmentést! Bendegúz állatbarátok adóegyszázalékának köszönhetően menekült meg és került haza eredeti Gazdijához Dodó az adóegyszázalék felajánlások révén került szerető Gazdihoz A gazdit keresõ Fidó egy támogató révén az állatkozmetikában szépült meg! Miso kutyát az Orpheus Állatvédõ Egyesület állatmentõ csapata mentette meg Jessy az adó 1% felajánlásoknak köszönhetően visszakerült eredeti Gazdijához Márlit hazajuttattuk az szja 1% felajánlásoknak is köszönhetően Alkonyos 02 az adó 1% felajánlásoknak köszönhetően menekült meg Zotya eredeti gazdáját sikerült felkutatnunk, aki igazolta az állat oltásait, a tulajdon jogot, így számára vissza tudtuk adni Õt Márk gazdája jelentkezett és hazavitte a kutyust Kertest megmentettük! Bogi örökbefogadóra talált Az Szja egyszázalék felajánlásoknak is köszönhetően Brúnó szerető Gazdihoz került Dellát megmentettük! Megmentettük Bitang kutyust! Dogo megszökött, majd az Orpheus telepérõl a gazdája vitte haza A játékos Emma is új szeretõ családhoz került, ahol vigyáznak rá
 • Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra
 • további képek