rss
 • Galéria » Állatmentés - Orpheus Állatvédõ Egyesület - adó egy százalék » Sissy az Orpheus Állatmentõ munkája révén került menedékbe! Támogassa adó egy százalékával az Állatmentést!

 • 21001

  Orpheus  felhasználónk feltöltése.
  Share on Tumblr
  Sissy az Orpheus Állatmentõ munkája révén került menedékbe! Támogassa adó egy százalékával az Állatmentést!
  A(z) Sissy az Orpheus Állatmentõ munkája révén került menedékbe! Támogassa adó egy százalékával az Állatmentést! című képet 2327 alkalommal tekintették meg.
  Share on Tumblr
 • Hozzászólások ()

 • Ajánlott képeink

 • A tíz év feletti, fekete, nõstény macska társával együtt az Orpheus Állatvédõ Egyesülethez került, ahol a sikeres gazdakeresõ program révén, az állatokat egy macskabarát örökbe fogadta Kútból az Orpheus Állatmentõ Csapat által megmentett kutya Gazdát találtunk Andinak Adó egy százalék támogatásával Mázlis új gazdikhoz került Gazdái rosszul tartották Szamit, a rendõrség közremûködésével került el onnan. Az Orpheus Állatvédõ Egyesület talát neki új gazdát! Adó1% forintokból menekült meg ez a két kiskutya, az Orpheus Állatvédõ Egyesület telepén Folti kutya egy elhagyatott tanyáról, hanyag tartás végett került mentésre, új reményt kapott... Lajos sérült lábát kezeltük, majd egészségesen egy szeretõ családhoz került Az Szja egyszázalék felajánlásoknak is köszönhetően Brúnó szerető Gazdihoz került A kidobott Stafi is gazdihoz került Szja egyszázalék felajánlásoknak is köszönhetően Bigi szerető Gazdihoz került Barni a németjuhász az Orpheus Állatvédõ Egyesület révén menekült meg Az Orpheus Állatvédõ Egyesület munkatársai gazdit találtak Pannak is Az Szja 1 százalék felajánlásoknak is köszönhetően Teddy szerető Gazdihoz került Kutyamentés: szerető Gazdihoz került Balma! Lüszi szerető Gazdikhoz került Egy falu széli házhoz szegõdött a 2 hónap körüli, keverék kan kutya. Zorrót befogtuk és új gazdit kerestünk neki! Állatmentés, rehabilitáció - állatvédelmi munkánk mellett más állatvédő szervezeteket is támogatunk Bandi, az öreg kutyus az Orpheus Állatvédõ Egyesület révén menekült meg Cicamentés: évente sok száz állatot ment meg az Orpheus, köztük sok a macska! Cincúr is így menekült meg!
 • Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra
 • további képek