rss
adó 1% állatvédő kutya, cica örökbefogadás állatmentés
 • Galéria » Állatmentés - Orpheus Állatvédõ Egyesület - adó egy százalék » Sissy az Orpheus Állatmentõ munkája révén került menedékbe! Támogassa adó egy százalékával az Állatmentést!

 • 21001

  Orpheus  felhasználónk feltöltése.
  Share on Tumblr
  Sissy az Orpheus Állatmentõ munkája révén került menedékbe! Támogassa adó egy százalékával az Állatmentést!
  A(z) Sissy az Orpheus Állatmentõ munkája révén került menedékbe! Támogassa adó egy százalékával az Állatmentést! című képet 2487 alkalommal tekintették meg.
  Share on Tumblr
 • Hozzászólások ()

 • Ajánlott képeink

 • Csontit a fiatal, játékos, szuka kutyust örökbe fogadták Mocsó kutyus gazdihoz került! Szol az Orpheus állatmentõ munkája révén menekült meg! Támogassa munkánkat Ön is! goldit utcáról mentette az Orpheus Állatvédõ Egyesület Állatmentés: Bubu (Pizzás) Gazdihoz került! Lekvár kutya megmentésével új reményt kapott! Ház elé kötötte ki egy lelketlen ember a 6 hónapos, szuka, német juhász keverék kutyát, majd az Orpheus munkatársai kerestek neki új gazdit! Maja már egy felelõs család tagja Brigi gazdáját felkutattuk, aki az állatot hazavitte Nissynek új gazdit talált az Orpheus Állatvédõ Egyesület Pulzus az adó egy százalékok felajánlása révén menekült meg és került új gazdához Az állatbarátok által felajánlott adóegyszázalékoknak köszönhetően Anna és Atosz szerető Gazdihoz került Rockey az adó 1 százalék felajánlás révén került új helyre Állatokról készült fotókiállítás az Állatkertben - sokan itt szembesültek az állatvédelmi problémákkal Bagira szeretõ gazdihoz került Adó 1% felajánlása révén Némó szeretõ helyre került Boxost testvéreivel együtt dobták utcára, az Orpheus Állatmentõ Csapat révén menekültek meg Állatbarátok adó 1%-nak köszönhetõen Bundás megmenekült és új gazdihoz került Szerető Gazdinál Labanc! Állatbarátok adó 1 százalékának köszönhetõen Mardel új gazdihoz került
 • Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra
 • további képek