rss
 • Galéria » Állatmentés - Orpheus Állatvédõ Egyesület - adó egy százalék » Sissy az Orpheus Állatmentõ munkája révén került menedékbe! Támogassa adó egy százalékával az Állatmentést!

 • 21001

  Orpheus  felhasználónk feltöltése.
  Share on Tumblr
  Sissy az Orpheus Állatmentõ munkája révén került menedékbe! Támogassa adó egy százalékával az Állatmentést!
  A(z) Sissy az Orpheus Állatmentõ munkája révén került menedékbe! Támogassa adó egy százalékával az Állatmentést! című képet 2357 alkalommal tekintették meg.
  Share on Tumblr
 • Hozzászólások ()

 • Ajánlott képeink

 • Foki kutya elveszett, az Orpheus az utcán megtalálta, gazdáját felkutatta, így az állat sikeresen hazakerült! Kubi az adó 1% felajánlásoknak köszönhetően menekült meg Fazyt az Orpheus Állatvédõ Egyesület mentette meg! Szerető Gazdinál Tatár! Bodri egy bejárás alkalmával került befogásra, majd rövid idõ alatt új gazdihoz került Kutyusmentés: Yorki az Orpheus Állatvédõ Egyesület révén menekült meg Adó egy százalék felajánlása révén Heki gazdihoz került Buksi az adó 1% felajánlásoknak köszönhetően visszakerült eredeti Gazdijához Adó 1% felajánlása révén Málna szerető Gazdihoz került A kis Karesznek is gazdát talált az Orpheus Állatvédõ Egyesület Zizi az adó 1% felajánlásoknak köszönhetően visszakerült eredeti Gazdáihoz Az Orpheus Állatvédõ Egyesület megmentette Ilit Gordont kidobta gazdája, az Orpheus Egyesület állatmentõ csapata egészségügyileg rendbe hozta, gazdihoz segítette A négy év körüli, fox-terrier jellegû, kan kutya a belvárosban kóborolt. A közelben lakók kérésére a kutyát befogtuk és beszállítottuk az Ebrendészeti telepre, ahol új gazdira talált Laza kutyust az utcáról szedtük össze. Helyrehoztuk, feltápláltuk, megmentettük! Trombi az állatbarátok Szja 1% felajánlásának köszönhetően jutott Gazdihoz Állatbarátok adó 1 százalékának köszönhetõen Mardel új gazdihoz került Li egy csatornába esett, ahonnan az Orpheus munkatársai mentették ki, majd kerestek neki új gazdit! Dabas szerető Gazdihoz került! Bononak is gazdát találtunk
 • Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra
 • további képek