rss
 • Galéria » Állatmentés - Orpheus Állatvédõ Egyesület - adó egy százalék » Ház elé kötötte ki egy lelketlen ember a 6 hónapos, szuka, német juhász keverék kutyát, majd az Orpheus munkatársai kerestek neki új gazdit!

 • 21001

  Orpheus  felhasználónk feltöltése.
  Share on Tumblr
  Ház elé kötötte ki egy lelketlen ember a 6 hónapos, szuka, német juhász keverék kutyát, majd az Orpheus munkatársai kerestek neki új gazdit!
  A(z) Ház elé kötötte ki egy lelketlen ember a 6 hónapos, szuka, német juhász keverék kutyát, majd az Orpheus munkatársai kerestek neki új gazdit! című képet 2207 alkalommal tekintették meg.
  Share on Tumblr
 • Hozzászólások ()

 • Ajánlott képeink

 • Kutyamentés: Labi Gazdihoz került! Barna a golden retriver az Orpheus Állatmentõ csapat révén került gazdihoz Panni egy állatbarát család új tagja lett Állatbarátok Szja egyszázalék felajánlásának is köszönhetően szerető Gazdihoz került Andro Megmentettük Sellő kutyát! Kicsi Bondnak is szeretõ gazdit, és családot talált az Orpheus Állatvédõ Egyesület Ponó a pincsi kutya az Orpheus Állatvédõ Egyesület révén menekült meg Neville az utcáról mentett kutya az Orpheus munkájának köszönhetõen menekült meg, és került szeretõ gazdihoz - támogassa az állatmentés adó egy százalékával! Adó egy százalék támogatásával Foxer új gazdihoz került Bamba kutya az Orpheus Állatvédõ Egyesület révén menekült meg, és került szeretõ gazdihoz Hektort a hatóság kérésére utcáról szedtük össze Pizsit egy állatbarát vette magához Állatmentés: Dax-ot az Orpheus állatmentõ csapata mentette meg! Kutyamentés: szerető Gazdinál Farek! Adó egy százalék támogatásával Fecó új gazdira talált Adóegyszázalék felajánlása révén Hádész szerető Gazdihoz került Szja 1% felajánlása révén Búcsú kutyus szeretõ gazdihoz került Molly-t megmentette majd új gadát talált neki az Orpheus Állatvédõ Egyesület Megmentettük Kapri kutyát! Szerető Gazdinál Bobby!
 • Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra
 • további képek