rss
adó 1% állatvédő kutya, cica örökbefogadás állatmentés
 • Galéria » Állatmentés - Orpheus Állatvédõ Egyesület - adó egy százalék » Ház elé kötötte ki egy lelketlen ember a 6 hónapos, szuka, német juhász keverék kutyát, majd az Orpheus munkatársai kerestek neki új gazdit!

 • 21001

  Orpheus  felhasználónk feltöltése.
  Share on Tumblr
  Ház elé kötötte ki egy lelketlen ember a 6 hónapos, szuka, német juhász keverék kutyát, majd az Orpheus munkatársai kerestek neki új gazdit!
  A(z) Ház elé kötötte ki egy lelketlen ember a 6 hónapos, szuka, német juhász keverék kutyát, majd az Orpheus munkatársai kerestek neki új gazdit! című képet 2429 alkalommal tekintették meg.
  Share on Tumblr
 • Hozzászólások ()

 • Ajánlott képeink

 • Lindát egy autóból dobták ki. Az Orpheus Állatvédõ Egyesület munkatársai megtalálták, és kerestek neki új gazdit Szeretõ gazdát találtunk Szundinak Állatbarátok adó egy százalékának köszönhetõen Bandi új gazdihoz került Megmentettük a kidobott Kavát Adó egy százalék támogatásával Dzsumi új gazdira talált Feki és testvérei is gazdihoz kerültek az Orpheus segítségével Rodrigot az Orpheus megmentette, majd gazdihoz adta! Kutyamentés: Janni utcára került, ezt követõen az Orpheus révén pedig szeretõ gazdihoz! Kutyabarát családhoz került Folti Adó egy százalék felajánlása révén Heki gazdihoz került Sára állatbarátok adóegyszázalékának köszönhetően menekült meg Csatikát megmentettük! Manó kutya az adóegyszázalék támogatás révén gyógyult meg és került szeretõ gazdihoz! Megmentettük Puppy kutyust! Az Orpheus Ebrendészete Pockot megmentette, gazdihoz adta! Egy kedves család érte jött és hazavitte Dobit Trombi az adó 1% felajánlása révén került megmentésre Pondró kutyus gazdinál Fruzsit megmentette az Orpheus Állatvédõ Egyesület és gazdit keresett neki Állatbarátok adó 1%-nak köszönhetõen Luca szeretõ gazdihoz került
 • Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra
 • további képek