rss
állatmenhely kutyamenhely adó 1 adó1százalék, kutya, cica mentés, örökbefogadás
 • Galéria » Állatmentés - Orpheus Állatvédõ Egyesület - adó egy százalék » Ház elé kötötte ki egy lelketlen ember a 6 hónapos, szuka, német juhász keverék kutyát, majd az Orpheus munkatársai kerestek neki új gazdit!

 • 21001

  Orpheus  felhasználónk feltöltése.
  Share on Tumblr
  Ház elé kötötte ki egy lelketlen ember a 6 hónapos, szuka, német juhász keverék kutyát, majd az Orpheus munkatársai kerestek neki új gazdit!
  A(z) Ház elé kötötte ki egy lelketlen ember a 6 hónapos, szuka, német juhász keverék kutyát, majd az Orpheus munkatársai kerestek neki új gazdit! című képet 2113 alkalommal tekintették meg.
  Share on Tumblr
 • Hozzászólások ()

 • Ajánlott képeink

 • Futka kutyus az adó 1 százalék felajánlásoknak köszönhetõen került új gazdijához Kubi az adó 1% felajánlásoknak köszönhetően menekült meg Szerető Gazdinál Medi! Egy lépcsõház udvarában született testvéreivel ez a fekete cicus. Állatbarátok fogták be és szállították õket az ebrendészetre, ahol pár napon belül gazdára is találtak Adó 1% támogatása révén Orpi szeretõ gazdihoz került Kareszt egy szeretõ gazdi vitte magával az ebrendészeti teleprõl Jeffit hazajuttattuk az szja egyszázalék felajánlásoknak is köszönhetően Nádas szerető Gazdira talált! Silver állatbarátok adóegyszázalékának köszönhetően menekült meg Hektort a hatóság kérésére utcáról szedtük össze Stan kutyabarát családhoz került Adó egy százalék támogatásával Mázlis új gazdikhoz került Kapri az állatbarátok adó egy százalékának köszönhetõen került új gazdához Mardel, az öreg németjuhász az Orpheus Állatvédõ Egyesület révén menekült meg Néró elkóborolt, befogtuk, helyrehoztuk, gazdihoz adtuk! Állatmentés! Bigit és Cilát visszajuttattuk gazdájának! Miso kutyát az Orpheus Állatvédõ Egyesület állatmentõ csapata mentette meg Állatmentés: Bundás új Gazdira talált! Adó 1% felajánlása révén Ottó szerető Gazdihoz került Mamusz kutyus sikeresen rendbe lett téve és gazdihoz lett adva!
 • Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra
 • további képek