rss
állatmenhely kutyamenhely adó 1 adó1százalék, kutya, cica mentés, örökbefogadás
 • Galéria » Állatmentés - Orpheus Állatvédõ Egyesület - adó egy százalék » Ház elé kötötte ki egy lelketlen ember a 6 hónapos, szuka, német juhász keverék kutyát, majd az Orpheus munkatársai kerestek neki új gazdit!

 • 21001

  Orpheus  felhasználónk feltöltése.
  Share on Tumblr
  Ház elé kötötte ki egy lelketlen ember a 6 hónapos, szuka, német juhász keverék kutyát, majd az Orpheus munkatársai kerestek neki új gazdit!
  A(z) Ház elé kötötte ki egy lelketlen ember a 6 hónapos, szuka, német juhász keverék kutyát, majd az Orpheus munkatársai kerestek neki új gazdit! című képet 2154 alkalommal tekintették meg.
  Share on Tumblr
 • Hozzászólások ()

 • Ajánlott képeink

 • Bubó is új gazdihoz került az Orpheus telepén Adó 1% felajánlása révén Ottó szerető Gazdihoz került Az állatbarátok által felajánlott adóegyszázalékoknak köszönhetően Torci szerető Gazdihoz került Adó 1% támogatása révén Nana új gazdira talált Sapit Gazdihoz juttattuk az szja 1% felajánlásoknak köszönhetően Masi az adó 1% felajánlásoknak köszönhetően menekült meg Rockyt a felajánlott adóegyszázalékoknak köszönhetően tudtuk megmenteni Pull az utcán bolyongott, az Orpheus Állatmentõ csapat megfogta, rendbe hozta, gazdihoz adta. Támogassa adó 1%-ával az állatok megmentését! Mayát a felajánlott adóegyszázalékoknak is köszönhetően tudtuk megmenteni Dózi utcáról került megmentésre (majd gazdához) - támogassa Ön is adó 1%-ával a kutyamentést! Miso kutyát az Orpheus Állatvédõ Egyesület állatmentõ csapata mentette meg Az szja 1 százalék felajánlások révén Bobi és Tekla biztonságba került Szerető Gazdinál Vizsi! A kidobott két testvér hamar új gazdira tálált az Orpheus telepén Adó 1% támogatása révén Gidus új gazdira talált Röfi az adó egy százalék felajánlások révén került megmentésre Pocok kutyust az állatvédõk az adó 1% támogatás révén juttatták szeretõ gazdihoz Orpheus Állatvédõ Egyesület - Állatmentés A 8 hetes szende is gazdára talált az Orpheus Állatvédõ Egyesület telepén Állatbarátok adóegyszázalékának köszönhetően Gazdihoz jutottunk Bendegúzt
 • Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra
 • további képek