rss
 • Galéria » Állatmentés - Orpheus Állatvédõ Egyesület - adó egy százalék » Dagitól az emberek megijedtek az utcán, az Orpheus Állatmentõ szakemberei befogták, és visszajuttatták eredeti helyére - adó 1%-ával támogassa munkánkat!

 • 21001

  Orpheus  felhasználónk feltöltése.
  Share on Tumblr
  Dagitól az emberek megijedtek az utcán, az Orpheus Állatmentõ szakemberei befogták, és visszajuttatták eredeti helyére - adó 1%-ával támogassa munkánkat!
  A(z) Dagitól az emberek megijedtek az utcán, az Orpheus Állatmentõ szakemberei befogták, és visszajuttatták eredeti helyére - adó 1%-ával támogassa munkánkat! című képet 2357 alkalommal tekintették meg.
  Share on Tumblr
 • Hozzászólások ()

 • Ajánlott képeink

 • Bel Ami otthonról kóborolt el, majd szerencsésen visszakerült gazdájához Kutyamentés: Rocky Gazdihoz került! Jó gazdihoz sikerült juttatnunk Bogit! Az Szja 1% felajánlásoknak is köszönhetően Ádi szerető Gazdihoz került Dorka az adó 1 százalék felajánlás révén került új helyre Sumi a puli kutyus az Orpheus Állatvédõ Egyesület állatmentõ munkája révén került új gazdihoz! Labika az állatbarátok adó egy százalékának köszönhetõen menekült meg Cserkészért a befogást követõen nem jelentkezett a gazdája, így egy állatbarát örökbefogadó vitte magával Csini az adó 1% felajánlásoknak is köszönhetően került szerető Gazdihoz Adó egy százalék támogatásával Zebra szeretõ gazdára lelt Bazsi kutya bajban volt, de szeretõ gazdihoz került! Lálá kutyust a lakosság támogatása révén mentettük meg! Pöttöm picin került be az Orpheus telepére. Gazdihoz került! Szja egyszázalék felajánlásoknak is köszönhetően Bigi szerető Gazdihoz került Kutyamentés: Pogácsát az Orpheus hozta rendbe és adta gazdihoz! Mufi egy iskola udvarán kóborolt, majd a befogást követõen az Orpheus Állatvédõ Egyesület munkatársai kerestek neki új gazdit! Állatbarátok által felajánlott adóegyszázalékoknak köszönhetően került Kevin szerető Gazdihoz Tudornak is gazdit talált az Orpheus Állatvédõ Egyesület Lominak cicabarát gazdit talált az Orpheus Állatvédõ Egyesület Rektor Gazdihoz került!
 • Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra
 • további képek