rss
 • Galéria » Állatmentés - Orpheus Állatvédõ Egyesület - adó egy százalék » Dagitól az emberek megijedtek az utcán, az Orpheus Állatmentõ szakemberei befogták, és visszajuttatták eredeti helyére - adó 1%-ával támogassa munkánkat!

 • 21001

  Orpheus  felhasználónk feltöltése.
  Share on Tumblr
  Dagitól az emberek megijedtek az utcán, az Orpheus Állatmentõ szakemberei befogták, és visszajuttatták eredeti helyére - adó 1%-ával támogassa munkánkat!
  A(z) Dagitól az emberek megijedtek az utcán, az Orpheus Állatmentõ szakemberei befogták, és visszajuttatták eredeti helyére - adó 1%-ával támogassa munkánkat! című képet 2307 alkalommal tekintették meg.
  Share on Tumblr
 • Hozzászólások ()

 • Ajánlott képeink

 • Meggyógyítottuk, gazdihoz adtuk Lobo-t Kutyusmentés: Yorki az Orpheus Állatvédõ Egyesület révén menekült meg Bejgli az adó 1 százalék felajánlások révén mentettük meg az utcáról Lunát a felajánlott adóegyszázalékoknak is köszönhetően tudtuk megmenteni Adó 1 százalék felajánlása révén Lada szerető Gazdihoz került Az Orpheus Állatvédõ Egyesület gazdát talált Bundásnak Az Szja 1 százalék felajánlásoknak is köszönhetően Lenke szerető Gazdihoz került Artúr az állatbarátok által felajánlott szja 1 százalékoknak köszönhetően menekült meg Ácsi az állatbarátok adó 1% felajánlásainak köszönhetően került vissza eredeti Gazdijaihoz Az elkóborolt Herkit a gazdája vitte haza az Orpheus telepérõl Labikát az Orpheus Állatmentõ szakembere az utcáról szedte össze, tette rendbe, és juttatta vissza eredeti gazdájához Sapit Gazdihoz juttattuk az szja 1% felajánlásoknak köszönhetően Az idõs kutyus gazdáját felkutattuk, és visszaadtuk neki A felnõtt, snaucer jellegû - keverék, kan kutya egy gazdasági intézmény körül kóborolt. Az ott dolgozók kérésére befogtuk, elszállítottuk az ebet, és új gazdit kerestünk neki! Erzsi és Teri kutyák jó helyre kerültek! Dorisz állatszeretõ gazdához került Dávid az öreg németjuhász az Orpheus állatmentõ munkája révén a fagyhaláltól menekült meg, és került gazdához Az Szja 1% felajánlások révén került szerető Gazdihoz Breki Lomi új gazdira lelt az Orpheus Állatvédõ Egyesület telepén Balu visszakerült eredeti gazdájához
 • Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra
 • további képek