rss
adó 1% állatvédő kutya, cica örökbefogadás állatmentés
 • Galéria » Állatmentés - Orpheus Állatvédõ Egyesület - adó egy százalék » Dagitól az emberek megijedtek az utcán, az Orpheus Állatmentõ szakemberei befogták, és visszajuttatták eredeti helyére - adó 1%-ával támogassa munkánkat!

 • 21001

  Orpheus  felhasználónk feltöltése.
  Share on Tumblr
  Dagitól az emberek megijedtek az utcán, az Orpheus Állatmentõ szakemberei befogták, és visszajuttatták eredeti helyére - adó 1%-ával támogassa munkánkat!
  A(z) Dagitól az emberek megijedtek az utcán, az Orpheus Állatmentõ szakemberei befogták, és visszajuttatták eredeti helyére - adó 1%-ával támogassa munkánkat! című képet 2571 alkalommal tekintették meg.
  Share on Tumblr
 • Hozzászólások ()

 • Ajánlott képeink

 • Az adóegyszázalék felajánlásoknak köszönhetően Aqna hazajutott Baylis az adóegyszázalék felajánlásoknak köszönhetően menekült meg és került haza Dózi utcáról került megmentésre (majd gazdához) - támogassa Ön is adó 1%-ával a kutyamentést! Boxi kutya az Orpheus Állatmentõk révén került szeretõ családba Betti állatbarát családhoz került! Adóegyszázalék felajánlása révén Tódi hazakerült Ez a 3 kiskutya az állatbarátoknak köszönhetõen menekült meg Adó egy százalék támogatásával Foxer új gazdihoz került Doxit a felajánlott adó egyszázalékoknak is köszönhetően tudtuk megmenteni Az állatbarátok által felajánlott adóegyszázalékoknak köszönhetően Torci szerető Gazdihoz került Csutakot megmentettük! Meggyógyítottuk, gazdihoz adtuk Lobo-t Taba kutya gazdinál - az Orpheus Állatvédõ Egyesület révén menekült meg Egy állatszeretõ család fogadta örökbe Fülöpöt Annának is gazdát találtunk A gazdit keresõ Fidó egy támogató révén az állatkozmetikában szépült meg! Bejgli az adó 1 százalék felajánlások révén mentettük meg az utcáról Bali az adó 1 százalék felajánlásoknak köszönhetően menekült meg és került szerető Gazdihoz Gordont kidobta gazdája, az Orpheus Egyesület állatmentõ csapata egészségügyileg rendbe hozta, gazdihoz segítette Camaro kutya kóborolt, az Orpheus helyrehozta, gazdához adta
 • Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra
 • további képek