rss
 • Galéria » Állatmentés - Orpheus Állatvédõ Egyesület - adó egy százalék » Dagitól az emberek megijedtek az utcán, az Orpheus Állatmentõ szakemberei befogták, és visszajuttatták eredeti helyére - adó 1%-ával támogassa munkánkat!

 • 21001

  Orpheus  felhasználónk feltöltése.
  Share on Tumblr
  Dagitól az emberek megijedtek az utcán, az Orpheus Állatmentõ szakemberei befogták, és visszajuttatták eredeti helyére - adó 1%-ával támogassa munkánkat!
  A(z) Dagitól az emberek megijedtek az utcán, az Orpheus Állatmentõ szakemberei befogták, és visszajuttatták eredeti helyére - adó 1%-ával támogassa munkánkat! című képet 2397 alkalommal tekintették meg.
  Share on Tumblr
 • Hozzászólások ()

 • Ajánlott képeink

 • A játékos Domi gazdihoz került A kis bakksi kutyaszeretõ családhoz került Adó 1% felajánlása révén Pali szerető Gazdihoz került Lada 02 az Adó1%-nak köszönhetõen marad életben, és sikerült neki gazdát találni Állatbarátok adó 1 százalékának köszönhetően Gazdihoz került Csiki Albert elkóborolt otthonról, majd szerencsére a gazdája rátalált és hazavitte Adó 1% felajánlása révén Rozsdás szerető Gazdihoz került Megmentettük Dorka kutyust! Szeretõ gazdát találtunk Szultánnak! Adóegyszázalék felajánlása révén Tódi hazakerült Az Szja 1% felajánlásoknak is köszönhetően Negró szerető Gazdihoz került Akker a pitbull is bajban volt, az utcáról mentette az Orpheus csapat - gazdihoz került Michaelt befogtuk, majd nem sokkal késõbb az egyik helybéli állatbarátnak örökbe tudtuk adni! Új gazdát kerestünk Voltnak Üri szeretõ gazdához került! Balu visszakerült eredeti gazdájához Szerető Gazdinál Medi! Adó 1% felajánlása révén Joe szerető Gazdihoz került Pite az adó 1 százalék felajánlásoknak is köszönhetően került szerető Gazdihoz A boxer - keverék kutyát rendõrségi kérésre az ebrendészet állatbefogója azért fogta be, mert beszökött egy portára, és az ott lévõ állatokkal konfliktusba keveredett. Új gazdát kerestünk neki!
 • Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra
 • további képek