rss
állatmenhely kutyamenhely adó 1 adó1százalék, kutya, cica mentés, örökbefogadás
 • Galéria » Állatmentés - Orpheus Állatvédõ Egyesület - adó egy százalék » Hettit a felajánlott adóegyszázalékoknak is köszönhetően tudtuk megmenteni

 • 2009

  Mayloo  felhasználónk feltöltése.
  Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
  Hettit a felajánlott adóegyszázalékoknak is köszönhetően tudtuk megmenteni
  A(z) Hettit a felajánlott adóegyszázalékoknak is köszönhetően tudtuk megmenteni című képet 1198 alkalommal tekintették meg.
  Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
 • Hozzászólások ()

 • Ajánlott képeink

 • Kiky szeretõ gazdihoz került! Gazdát találtunk Bazsinak is Pöttöm picin került be az Orpheus telepére. Gazdihoz került! Balut a felajánlott adóegyszázalékoknak köszönhetően tudtuk megmenteni Megmentettük Daró kutyust! Rudi új Gazdira talált! Adó 1% forintokból menekütek meg ezek a kiskutyák, az Orpheus Állatvédõ Egyesületnek köszönhetõen Ozz-t az Orpheus Állatmentõ Csapat felgyógyította, és szeretõ gazdihoz adta! Piroska új Gazdira talált! Csongit gazdihoz juttattuk az adóegyszázalék felajánlásoknak is köszönhetően Adóegyszázalék felajánlása révén Hajni szerető Gazdihoz került Rektor Gazdihoz került! Megmentettük Molli kutyát! Sumi a puli kutyus az Orpheus Állatvédõ Egyesület állatmentõ munkája révén került új gazdihoz! Állatmentés: Donna új Gazdára talált! Vacok az adó egy százalék támogatás révén menekült meg Komor a dobermann kutya a lakosság adó 1% felajánlásai révén gyógyult és került gazdihoz Kutyabarát családhoz került Folti Szerető Gazdinál Labanc! Sysit strandról mentette az Orpheus Állatmentõ Csapat, már szeretõ családnál van!
 • Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra
 • további képek