rss
állatmenhely kutyamenhely adó 1 adó1százalék, kutya, cica mentés, örökbefogadás
 • Galéria » Állatmentés - Orpheus Állatvédõ Egyesület - adó egy százalék » Domit a felajánlott szja 1 százalékoknak is köszönhetően tudtuk megmenteni

 • 8

  Webes  felhasználónk feltöltése.
  Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
  Domit a felajánlott szja 1 százalékoknak is köszönhetően tudtuk megmenteni
  A(z) Domit a felajánlott szja 1 százalékoknak is köszönhetően tudtuk megmenteni című képet 308 alkalommal tekintették meg.
  Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
 • Hozzászólások ()

 • Ajánlott képeink

 • Balut a felajánlott adóegyszázalékoknak köszönhetően tudtuk megmenteni Bandi, az öreg kutyus az Orpheus Állatvédõ Egyesület révén menekült meg Dávid az öreg németjuhász az Orpheus állatmentõ munkája révén a fagyhaláltól menekült meg, és került gazdához Benya Gazdihoz került! Bogi örökbefogadóra talált Balboa új gazdához került Bubu (Pizzás) az állatbarátok adó 1 százalékának köszönhetõen talált szeretõ gazdára Teri-teto az adó 1% felajánlásoknak köszönhetõen menekült meg és került szeretõ gazdihoz Sumi a puli kutyus az Orpheus Állatvédõ Egyesület állatmentõ munkája révén került új gazdihoz! Bob az adó egy százalék felajánlásoknak köszönhetõen szeretõ gazdihoz került Tes kutya gazdihoz került - állatbarátok adóegyszázalék felajánlásai nélkül az állatmentés bajos lenne Annának is gazdát találtunk Főnix új Gazdára talált! Megmentettük Kavics kutyust! Adó 1% felajánlása révén Fésű szerető Gazdihoz került Állatmentés: Bubu (Pizzás) Gazdihoz került! Kobo az adó 1%felajánlásoknak köszönhetően menekült meg Lili egy állatbarát családhoz került Maja már egy felelõs család tagja Öt kiskutya és az anyjuk került utcára - az Orpheus Állatvédõ Egyesület megmentette õket!
 • Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra
 • további képek