rss
állatmenhely kutyamenhely adó 1 adó1százalék, kutya, cica mentés, örökbefogadás
 • Galéria » Állatmentés - Orpheus Állatvédõ Egyesület - adó egy százalék » Domit a felajánlott szja 1 százalékoknak is köszönhetően tudtuk megmenteni

 • 8

  Webes  felhasználónk feltöltése.
  Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
  Domit a felajánlott szja 1 százalékoknak is köszönhetően tudtuk megmenteni
  A(z) Domit a felajánlott szja 1 százalékoknak is köszönhetően tudtuk megmenteni című képet 397 alkalommal tekintették meg.
  Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
 • Hozzászólások ()

 • Ajánlott képeink

 • Sysit strandról mentette az Orpheus Állatmentõ Csapat, már szeretõ családnál van! Pötyi a németjuhász kutyus az Orpheus Állatvédõ Egyesület állatmentõ munkája révén került új gazdihoz! Meggyógyítottuk, gazdihoz adtuk Lobo-t Ilyet is láttunk - kutyagyûjtés - az Orpheus Egyesület sintérprevenciós kutyamentõ programja évek óta töretlen! Mufi egy iskola udvarán kóborolt, majd a befogást követõen az Orpheus Állatvédõ Egyesület munkatársai kerestek neki új gazdit! Az elkóborolt Fakót, a gazdája vitte haza az ebrendészeti teleprõl Kyra az állatbarátok adó 1 %-ának köszönhetően Gazdihoz került Atosz elveszett, az Orpheus Állatvédõk visszajuttatták a Gazdihoz! Adó 1% felajánlása révén Picúr szeretõ helyre került Rico szeretõ gazdihoz került Tessó az Szja 1% felajánlásoknak köszönhetõen szeretõ gazdára lelt A kis Karesznek is gazdát talált az Orpheus Állatvédõ Egyesület Spotit megmentettük és gazdát kerestünk neki Lominak cicabarát gazdit talált az Orpheus Állatvédõ Egyesület Angit is az Orpheus Állatvédõ Egyesület csapata mentette meg! Komor a dobermann kutya a lakosság adó 1% felajánlásai révén gyógyult és került gazdihoz Béci: A kutyus egy magánházba került, jó helyre, ahol szeretik! Az Szja 1% felajánlásoknak is köszönhetően Ádi szerető Gazdihoz került Az Orpheus Állatvédõ Egyesület megmentette Ilit Cicacsokor- macskamentés, megmentettük a cicusokat!
 • Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra
 • további képek