rss
adó 1% állatvédő kutya, cica örökbefogadás állatmentés
 • Galéria » Állatmentés - Orpheus Állatvédõ Egyesület - adó egy százalék » Foki kutya elveszett, az Orpheus az utcán megtalálta, gazdáját felkutatta, így az állat sikeresen hazakerült!

 • 21001

  Orpheus  felhasználónk feltöltése.
  Share on Tumblr
  Foki kutya elveszett, az Orpheus az utcán megtalálta, gazdáját felkutatta, így az állat sikeresen hazakerült!
  A(z) Foki kutya elveszett, az Orpheus az utcán megtalálta, gazdáját felkutatta, így az állat sikeresen hazakerült! című képet 2866 alkalommal tekintették meg.
  Share on Tumblr
 • Hozzászólások ()

 • Ajánlott képeink

 • Totyit Orpheus mentette meg, és adta szeretõ gazdihoz! 1%-a felajánlásával még több, még sikeresebb lehet az állatmentõ munka! Blumi türelmes, gondos gazdihoz került! Állatbarátok Szja egyszázalék felajánlásának is köszönhetően szerető Gazdihoz került Andro Lominak cicabarát gazdit talált az Orpheus Állatvédõ Egyesület Teri-teto az adó 1% felajánlásoknak köszönhetõen menekült meg és került szeretõ gazdihoz Új Gazdira talált Gabe! Megmentettük Csata kutyát! Angit is az Orpheus Állatvédõ Egyesület csapata mentette meg! Feki és testvérei is gazdihoz kerültek az Orpheus segítségével Kutyamentés: Zsömi Gazdihoz került! Topit a felajánlott adó 1 százalékoknak is köszönhetően tudtuk megmenteni Fero egy állatbarát családhoz került A kis bakksi kutyaszeretõ családhoz került Méry kutya gazdihoz került - köszönjük Orpheus Állatvédõ Egyesület! Ordi eredeti gazdáját sikerült felkutatni, aki az állat oltási könyvét bemutatta, az állatot pedig hazavitte! Kapri az állatbarátok adó egy százalékának köszönhetõen került új gazdához Gazdája jött Zsazsáért, aki az eb oltási és egyéb papírjait bemutatta, így az állatot hazavihette Béla szeretõ gazdihoz került Sztani felelõtlen gazdáját felkutattuk. Mivel az ebnek érvényes veszettség elleni oltása van, semmi akadálya nem volt annak, hogy átadjuk neki a kutyáját Dorisz állatszeretõ gazdához került
 • Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra
 • további képek