rss
 • Galéria » Állatmentés - Orpheus Állatvédõ Egyesület - adó egy százalék » Foki kutya elveszett, az Orpheus az utcán megtalálta, gazdáját felkutatta, így az állat sikeresen hazakerült!

 • 21001

  Orpheus  felhasználónk feltöltése.
  Share on Tumblr
  Foki kutya elveszett, az Orpheus az utcán megtalálta, gazdáját felkutatta, így az állat sikeresen hazakerült!
  A(z) Foki kutya elveszett, az Orpheus az utcán megtalálta, gazdáját felkutatta, így az állat sikeresen hazakerült! című képet 2528 alkalommal tekintették meg.
  Share on Tumblr
 • Hozzászólások ()

 • Ajánlott képeink

 • A Dunántúlról jött egy házaspár és magukkal vitték Tibit egy kertes házba Lominak cicabarát gazdit talált az Orpheus Állatvédõ Egyesület Kutyusmentés: Yorki az Orpheus Állatvédõ Egyesület révén menekült meg Laky 02 - Lady kicsinye is szeretõ gazdihoz került Zsimi a füles kutya az Orpheus révén és a lakosság nagylelkû támogatása által menekült meg Dózi utcáról került megmentésre (majd gazdához) - támogassa Ön is adó 1%-ával a kutyamentést! Tes kutya gazdihoz került - állatbarátok adóegyszázalék felajánlásai nélkül az állatmentés bajos lenne Nikot a felajánlott adó 1%-oknak is köszönhetően tudtuk megmenteni Rendszeresek az Orpheus állatvédelmi telepén a gyerekcsoportok! Sissy az Orpheus Állatmentõ munkája révén került menedékbe! Támogassa adó egy százalékával az Állatmentést! Sada Gazdihoz került! goldit utcáról mentette az Orpheus Állatvédõ Egyesület Szüri a cica is gazdihoz került Megmentettük Huncutka kutyust! Kutyamentés: Megmentettük Micu kutyust! Erik gazdához került Merész kutyát az Orpheus Állatvédõ Egyesület mentette meg és adta gazdihoz Robit a felajánlott adó egyszázalékoknak is köszönhetően tudtuk megmenteni Bejgli az adó 1 százalék felajánlások révén mentettük meg az utcáról Ordi eredeti gazdáját sikerült felkutatni, aki az állat oltási könyvét bemutatta, az állatot pedig hazavitte!
 • Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra
 • további képek