rss
állatmenhely kutyamenhely adó 1 adó1százalék, kutya, cica mentés, örökbefogadás
 • Galéria » Állatmentés - Orpheus Állatvédõ Egyesület - adó egy százalék » Topyt a felajánlott adóegyszázalékoknak is köszönhetően tudtuk megmenteni

 • 8

  Webes  felhasználónk feltöltése.
  Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
  Topyt a felajánlott adóegyszázalékoknak is köszönhetően tudtuk megmenteni
  A(z) Topyt a felajánlott adóegyszázalékoknak is köszönhetően tudtuk megmenteni című képet 295 alkalommal tekintették meg.
  Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
 • Hozzászólások ()

 • Ajánlott képeink

 • Orpi a németjuhász az Orphus Egyesület munkája évén menekült meg Kutyamentés: Ada Gazdihoz került! Adó egy százalék támogatásával Mázlis új gazdikhoz került Erik gazdához került Pull az utcán bolyongott, az Orpheus Állatmentõ csapat megfogta, rendbe hozta, gazdihoz adta. Támogassa adó 1%-ával az állatok megmentését! Állatmentés: Vöri szerető Gazdihoz került! Bandi, az öreg kutyus az Orpheus Állatvédõ Egyesület révén menekült meg Adó egy százalék támogatása révén Dabas megmenekült és új gazdára talált Tysont örökbe fogadták az ebrendészeti teleprõl Asszi cicabarátokhoz került Melit utcán találtuk, az Orpheus Állatvédõ Egyesület felnevelte, szeretõ gazdihoz került Brúnó kutyát utcáról szedtük össze, gazdihoz adtuk! Rockyt a felajánlott adóegyszázalékoknak köszönhetően tudtuk megmenteni Soma az Szja 1% felajánlásoknak köszönhetõen menekült meg és került szeretõ gazdihoz Miso kutyát az Orpheus Állatvédõ Egyesület állatmentõ csapata mentette meg Ingát egy szabadidõközpont kerítésén át behajította egy lelketlen ember. Az Orpheus munkatársai mentették meg, majd kerestek neki új gazdát! Jamm az adó 1% támogatások révén került új gazdikhoz Futka kutyus az adó 1 százalék felajánlásoknak köszönhetõen került új gazdijához Lakyt örökbe fogadták Rendõrségi kérésre szállítottuk be az egyébként szelíd és játékos szuka kutyát. Pampa azóta már gazdira talált!
 • Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra
 • további képek