rss
 • Galéria » Állatmentés - Orpheus Állatvédõ Egyesület - adó egy százalék » Az állatbarátok által felajánlott adóegyszázalékoknak köszönhetően Torci szerető Gazdihoz került

 • 21001

  Orpheus  felhasználónk feltöltése.
  Share on Tumblr
  Az állatbarátok által felajánlott adóegyszázalékoknak köszönhetően Torci szerető Gazdihoz került
  A(z) Az állatbarátok által felajánlott adóegyszázalékoknak köszönhetően Torci szerető Gazdihoz került című képet 2596 alkalommal tekintették meg.
  Share on Tumblr
 • Hozzászólások ()

 • Ajánlott képeink

 • A kis Laky04 is szeretõ gadihoz került Az elkóborolt Herkit a gazdája vitte haza az Orpheus telepérõl Megmentettük a kidobott Chibát Axit egy szemeteskuka mellé kötötték. Az Orpheus munkatársai megmentették és kerestek neki új gazdit Mamusz kutyus sikeresen rendbe lett téve és gazdihoz lett adva! Adó egy százalék támogatásával Mázlis új gazdikhoz került Rexikét megmentettük! Spotit megmentettük és gazdát kerestünk neki Állatbarátok adóegyszázalékának köszönhetően Gazdihoz jutottunk Bendegúzt Gazdihoz adtuk Snazit - lakossági adó egy százalékos támogatás nélkül nehezebben menne! Jeffit hazajuttattuk az szja egyszázalék felajánlásoknak is köszönhetően Szja 1% felajánlásoknak köszönhetően menekült meg Csősz kutyus Roxy a németjuhász fajtiszta kutya az Orpheus Állatvédõ Egyesület által került örökbeadásra Az idõs kutyus gazdáját felkutattuk, és visszaadtuk neki Új kutyabarát családot találtunk Rodosznak Az Orpheus Állatvédõ Egyesület által Albi a megfigyelése után, külsõ-belsõ élõsködõktõl mentesen, veszettség ellen oltva, oltási könyvvel került szeretõ gazdához Pemzli szerető Gazdival! Megmentettük Csata kutyát! Rendszeresek az Orpheus állatvédelmi telepén a gyerekcsoportok! Sada Gazdihoz került!
 • Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra
 • további képek