rss
állatmenhely kutyamenhely adó 1 adó1százalék, kutya, cica mentés, örökbefogadás
 • Galéria » Állatmentés - Orpheus Állatvédõ Egyesület - adó egy százalék » Bendegúz állatbarátok adóegyszázalékának köszönhetően menekült meg és került haza eredeti Gazdijához

 • 21001

  Orpheus  felhasználónk feltöltése.
  Share on Tumblr
  Bendegúz állatbarátok adóegyszázalékának köszönhetően menekült meg és került haza eredeti Gazdijához
  A(z) Bendegúz állatbarátok adóegyszázalékának köszönhetően menekült meg és került haza eredeti Gazdijához című képet 2558 alkalommal tekintették meg.
  Share on Tumblr
 • Hozzászólások ()

 • Ajánlott képeink

 • Megmentettük Szimat kutyust! Monk elkóborolt, majd a gazdája jött érte Megmentettük Lula kutyust! Állatbarát gazdihoz került Emma Bandi, az öreg kutyus az Orpheus Állatvédõ Egyesület révén menekült meg Feki 003: a befogadás után gazdijának kezében Dina szerető Gazdira talált! Pulzus az adó egy százalékok felajánlása révén menekült meg és került új gazdához Lunát a felajánlott adóegyszázalékoknak is köszönhetően tudtuk megmenteni Dagitól az emberek megijedtek az utcán, az Orpheus Állatmentõ szakemberei befogták, és visszajuttatták eredeti helyére - adó 1%-ával támogassa munkánkat! Sziporka a vadászgörény az Orpheus Állatvédõ Egyesület állatmentõ munkája révén került új gazdihoz! Doki az ebrendészeti telepen talált gazdára Dózer (Zseton) egy új család befogadott kedvence lett Lálá kutyust a lakosság támogatása révén mentettük meg! Kutyamentés: szerető Gazdihoz került Balma! Az Orpheus Állatvédõ Egyesület gazdát talált Bundásnak Adóegyszázalék felajánlása révén Hajni szerető Gazdihoz került Oli rövid megfigyelési idõ után új gazdihoz került! Alvin elkóborolt, majd a gazdája jött érte és hazavitte Kutyamentés: Labi Gazdihoz került!
 • Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra
 • további képek