rss
 • Galéria » Állatmentés - Orpheus Állatvédõ Egyesület - adó egy százalék » Bendegúz állatbarátok adóegyszázalékának köszönhetően menekült meg és került haza eredeti Gazdijához

 • 21001

  Orpheus  felhasználónk feltöltése.
  Share on Tumblr
  Bendegúz állatbarátok adóegyszázalékának köszönhetően menekült meg és került haza eredeti Gazdijához
  A(z) Bendegúz állatbarátok adóegyszázalékának köszönhetően menekült meg és került haza eredeti Gazdijához című képet 2602 alkalommal tekintették meg.
  Share on Tumblr
 • Hozzászólások ()

 • Ajánlott képeink

 • Szefi kutyát az Orpheus Állatvédõ Egyesület támogatói nélkül lehet, hogy nem tudta volna megmenteni Jós03 is cicabarátokhoz került Egy százalékon múlott, hogy Volpit meg tudjuk menteni! Tes kutya gazdihoz került - állatbarátok adóegyszázalék felajánlásai nélkül az állatmentés bajos lenne Állatbarátok adó 1 százalékának köszönhetõen Mardel új gazdihoz került Dobó elkóborolt otthonról, de szerencsére visszakerült eredeti gazdájához Utcáról mentettük a keverék tesókat - gazdihoz kerültek! Bel Ami otthonról kóborolt el, majd szerencsésen visszakerült gazdájához Barna a golden retriver az Orpheus Állatmentõ csapat révén került gazdihoz Szerető Gazdinál Tatár! Trombi az állatbarátok Szja 1% felajánlásának köszönhetően jutott Gazdihoz Az Orpheus Állatvédõ Egyesület gazdát talált Bundásnak A 8 hetes szende is gazdára talált az Orpheus Állatvédõ Egyesület telepén Állatmentés: Vöri szerető Gazdihoz került! Hideg esõben, az út szélre dobták a kölyök kutyacsaládot - adó 1% felajánlásával segítheti Ön is az állatok megmentését! Kuni az öregebb szuka is gazdira lelhetett az Orpheus állatvédelmi munkájának köszönhetõen Puffyt a felajánlott adóegyszázalékoknak is köszönhetően tudtuk megmenteni Állatmentés: Donna új Gazdára talált! Topyt a felajánlott adóegyszázalékoknak is köszönhetően tudtuk megmenteni Megmentettük Molli kutyát!
 • Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra
 • további képek