rss
állatmenhely kutyamenhely adó 1 adó1százalék, kutya, cica mentés, örökbefogadás
 • Galéria » Állatmentés - Orpheus Állatvédõ Egyesület - adó egy százalék » Az Szja 1 százalék felajánlásoknak is köszönhetően Patti szerető Gazdihoz került

 • 8

  Webes  felhasználónk feltöltése.
  Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
  Az Szja 1 százalék felajánlásoknak is köszönhetően Patti szerető Gazdihoz került
  A(z) Az Szja 1 százalék felajánlásoknak is köszönhetően Patti szerető Gazdihoz került című képet 87 alkalommal tekintették meg.
  Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
 • Hozzászólások ()

 • Ajánlott képeink

 • Bodros kutyus gazdihoz került - hála támogatóinknak Az adóegyszázalék felajánlásoknak köszönhetően Aqna hazajutott Az Orpheus Állatvédõ Egyesület gazdát talált Bundásnak Meggyógyítottuk, gazdihoz adtuk Gesztit Lasszót megmentettük! Az Szja 1% felajánlások révén került szerető Gazdihoz Breki Megmentettük Csata kutyát! Mamusz kutyus sikeresen rendbe lett téve és gazdihoz lett adva! Béci: A kutyus egy magánházba került, jó helyre, ahol szeretik! Adó 1% felajánlása révén Pali szerető Gazdihoz került Sapit Gazdihoz juttattuk az szja 1% felajánlásoknak köszönhetően Artúr az állatbarátok által felajánlott szja 1 százalékoknak köszönhetően menekült meg Csongit gazdihoz juttattuk az adóegyszázalék felajánlásoknak is köszönhetően Picikét befogtuk, majd gondos, szeretõ gazdához juttattuk Megmentettük a kidobott Kajlát Oroszlán kutya az Orpheus Állatvédõ Egyesület révén menekült meg Az Orpheus Állatvédõ Egyesület megmentette Ilit Állatmentés: Tekla Gazdihoz került! Kuni az öregebb szuka is gazdira lelhetett az Orpheus állatvédelmi munkájának köszönhetõen Sánta kutyussal gazdája nem bírt, az Orpheus megmentette, szeretõ gazdija lett!
 • Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra
 • további képek