rss
 • Galéria » Állatmentés - Orpheus Állatvédõ Egyesület - adó egy százalék » Egy bevásárló központ környékén élelem után kutatott két másik társával a 3-4 év körüli, kis testû, kan keverék kutya. Gazdihoz került!

 • 21001

  Orpheus  felhasználónk feltöltése.
  Share on Tumblr
  Egy bevásárló központ környékén élelem után kutatott két másik társával a 3-4 év körüli, kis testû, kan keverék kutya. Gazdihoz került!
  A(z) Egy bevásárló központ környékén élelem után kutatott két másik társával a 3-4 év körüli, kis testû, kan keverék kutya. Gazdihoz került! című képet 2368 alkalommal tekintették meg.
  Share on Tumblr
 • Hozzászólások ()

 • Ajánlott képeink

 • Laza kutyust az utcáról szedtük össze. Helyrehoztuk, feltápláltuk, megmentettük! Tina sérülten került az Orpheushoz, de rendbejött, gazdihoz került Kutya Csapat - Orpheus védencek Orpi a németjuhász az Orphus Egyesület munkája évén menekült meg Jackoért új gazdi jött az ebrendészeti telepre Brúnó Gazdihoz került! Bandi, az öreg kutyus az Orpheus Állatvédõ Egyesület révén menekült meg Az adó egy százalék felajánlás révén Cala új gazdihoz került Hektort a hatóság kérésére utcáról szedtük össze Klárikát a felajánlott adó 1%-oknak is köszönhetően tudtuk megmenteni Jós03 is cicabarátokhoz került Márkért nem jelentkezett eredeti gazdája, ezért kerítettünk számára egy új, szeretõ gazdát Csaba Gazdihoz került! Pitét egy új gazdi vitte haza az algyõi teleprõl Dorka az adó 1 százalék felajánlás révén került új helyre Adó egy százalék támogatásával Tatár szeretõ helyre került Alma szerető Gazdihoz került! Megmentettük Titi kutyust! Csillagot összeszedtük az utcáról, gazdáját felkutatva haza is juttattuk! Adó egy százalék felajánlása révén Pafi gazdihoz került
 • Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra
 • további képek