rss
 • Galéria » Állatmentés - Orpheus Állatvédõ Egyesület - adó egy százalék » Egy bevásárló központ környékén élelem után kutatott két másik társával a 3-4 év körüli, kis testû, kan keverék kutya. Gazdihoz került!

 • 21001

  Orpheus  felhasználónk feltöltése.
  Share on Tumblr
  Egy bevásárló központ környékén élelem után kutatott két másik társával a 3-4 év körüli, kis testû, kan keverék kutya. Gazdihoz került!
  A(z) Egy bevásárló központ környékén élelem után kutatott két másik társával a 3-4 év körüli, kis testû, kan keverék kutya. Gazdihoz került! című képet 2339 alkalommal tekintették meg.
  Share on Tumblr
 • Hozzászólások ()

 • Ajánlott képeink

 • Adó 1% felajánlása révén Picúr szeretõ helyre került Megmentettük! Szerető Gazdinál Sólyom! Boxi kutya az Orpheus Állatmentõk révén került szeretõ családba Lada 02 az Adó1%-nak köszönhetõen marad életben, és sikerült neki gazdát találni A kis Szani is szeretõ gazdihoz került Gabesz az adóegyszázalék felajánlások révén került szerető Gazdihoz Egy magánháznál unták meg az egy év körüli, keverék, szuka kutyát, altatásra adták le az állatot, de az Orpheus Állatvédõ Egyesület megmentette és új gazdit keresett neki! Nikot a felajánlott adó 1%-oknak is köszönhetően tudtuk megmenteni Adó 1% felajánlása révén Pali szerető Gazdihoz került Az adóegyszázalék felajánlásoknak köszönhetően Aqna hazajutott Hiénát megmentettük! Benya Gazdihoz került! Bejgli az adó 1 százalék felajánlások révén mentettük meg az utcáról Pocok a tacskó az Orpheus állatvédelmi munkája révén került szeretõ gazdihoz Artúr az állatbarátok által felajánlott szja 1 százalékoknak köszönhetően menekült meg Pocok kutyust az állatvédõk az adó 1% támogatás révén juttatták szeretõ gazdihoz Rexer kutya élete az Orpheus Állatvédõ révén menekült meg :) Dogo megszökött, majd az Orpheus telepérõl a gazdája vitte haza Állatmentés: Vöri szerető Gazdihoz került! Lomi cicát is örökbe adta az Orpheus Állatvédõ Egyesület
 • Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra
 • további képek