rss
állatmenhely kutyamenhely adó 1 adó1százalék, kutya, cica mentés, örökbefogadás
 • Galéria » Állatmentés - Orpheus Állatvédõ Egyesület - adó egy százalék » Angit a felajánlott adó 1 százalékoknak is köszönhetően tudtuk szerető Gazdihoz juttatni

 • 8

  Webes  felhasználónk feltöltése.
  Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
  Angit a felajánlott adó 1 százalékoknak is köszönhetően tudtuk szerető Gazdihoz juttatni
  A(z) Angit a felajánlott adó 1 százalékoknak is köszönhetően tudtuk szerető Gazdihoz juttatni című képet 167 alkalommal tekintették meg.
  Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
 • Hozzászólások ()

 • Ajánlott képeink

 • Bigli egy magánháznál talált befogadó otthonra Luna kutya az Orpheus Állatvédõ Egyesület révén került szeretõ gazdihoz Teve szerető Gazdihoz került! Kacat az Szja 1% felajánlások révén szeretõ gazdira talált Tell01 a két hónapos, fekete színû, labrador keverék, kan kutya egy kertes ház udvarára került egy kedves családhoz Némó kutya az Orpheus Állatvédõ Egyesület révén menekült meg Egy bevásárló központ környékén élelem után kutatott két másik társával a 3-4 év körüli, kis testû, kan keverék kutya. Gazdihoz került! Doby a harci jellegû kutyus megmentõhöz került Az Szja egyszázalék felajánlásoknak is köszönhetően Topy szerető Gazdihoz került Picúrt a felajánlott adóegyszázalékoknak is köszönhetően tudtuk megmenteni Dózer (Zseton) egy új család befogadott kedvence lett Rudci Gazdihoz került! Az Szja 1 százalék felajánlásoknak is köszönhetően Terike szerető Gazdihoz került Adó 1% felajánlása révén Fésű szerető Gazdihoz került Lunát a felajánlott adóegyszázalékoknak is köszönhetően tudtuk megmenteni Az Szja 1 százalék felajánlásoknak is köszönhetően Lenke szerető Gazdihoz került Cicamentés: Klikk és Blikk az Orpheus Állatvédõ Egyesület révén menekült meg Lizi, a magyar vizsla élete az Orpheus Állatvédõ Egyesület révén ért révbe! Dobó elkóborolt otthonról, de szerencsére visszakerült eredeti gazdájához Samu az állatvédelmi munka révén került vissza otthonába!
 • Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra
 • további képek