rss
állatmenhely kutyamenhely adó 1 adó1százalék, kutya, cica mentés, örökbefogadás
 • Galéria » Állatmentés - Orpheus Állatvédõ Egyesület - adó egy százalék » Topit a felajánlott adó 1 százalékoknak is köszönhetően tudtuk megmenteni

 • 8

  Webes  felhasználónk feltöltése.
  Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
  Topit a felajánlott adó 1 százalékoknak is köszönhetően tudtuk megmenteni
  A(z) Topit a felajánlott adó 1 százalékoknak is köszönhetően tudtuk megmenteni című képet 155 alkalommal tekintették meg.
  Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
 • Hozzászólások ()

 • Ajánlott képeink

 • Bundás Gazdihoz került! Csaba Gazdihoz került! Samu az állatvédelmi munka révén került vissza otthonába! Ha a piciket nem szedjük össze az utcán, pusztulás várta volna õket - köszönjük támogatását! Egy tanya mellé kidobtak egy anya kutyust feltehetõen kölkeivel, nem törõdve további sorsukkal. Az Orpheus fogadta be õket! Szaszi a vizsla keverék az Orpheus munkája révén menekült meg, és került szeretõ gazdihoz Lédit az adó 1 százalék felajánlások révén tudtuk megmenteni Mákosnak nagy szerencséje volt, mert az Orpheus Állatvédõ talált rá, mentette meg, köszönhetõen a lakosság 1%-os felajánlásának is! Tomit utcáról szedtük össze, majd juttattuk vissza gazdájához Ingrid az adó 1% felajánlások révén került szeretõ gazdihoz Kutyamentés: Alíz új Gazdira talált! Kidobták Bugit, az Orpheus megmentette Jackoért új gazdi jött az ebrendészeti telepre Megmentettük Molli kutyát! Monk elkóborolt, majd a gazdája jött érte Fücsit megmentettük! Szerető Gazdinál Labanc! Törpe Brixinek is gazdát talált az Orpheus Állatvédõ Egyesület Állatbarátok Adó 1%-a segítségével tudtuk megmenteni ezt a kiskutyát Blackit! Elütött kutya: megmentettük, felépült! Támogatását hálásan köszönjük!
 • Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra
 • további képek