rss
állatmenhely kutyamenhely adó 1 adó1százalék, kutya, cica mentés, örökbefogadás
 • Galéria » Állatmentés - Orpheus Állatvédõ Egyesület - adó egy százalék » Lolát a felajánlott adóegyszázalékoknak is köszönhetően tudtuk megmenteni

 • 8

  Webes  felhasználónk feltöltése.
  Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
  Lolát a felajánlott adóegyszázalékoknak is köszönhetően tudtuk megmenteni
  A(z) Lolát a felajánlott adóegyszázalékoknak is köszönhetően tudtuk megmenteni című képet 256 alkalommal tekintették meg.
  Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
 • Hozzászólások ()

 • Ajánlott képeink

 • Megmentettük a kidobott Kapitányt Sánta az adó 1 százalék felajánlás révén került új helyre Pollit is sikerült örökbe adnunk! Állatbarátok adó egy százalékának köszönhetõen került Böbe új gazdihoz Adóegyszázalék felajánlása révén Güzü szerető Gazdihoz került Pocit is megmentette az Orpheus - támogassa adó1%-ával az állatok védelmét! Megmentettük Dolly-t és új gazdát kerestünk neki! Kobo az adó 1%felajánlásoknak köszönhetően menekült meg Zuzu Gazdihoz került Balut a felajánlott adóegyszázalékoknak köszönhetően tudtuk megmenteni Fürge az adó 1 százalék felajánlások révén került szerető Gazdihoz Cicamentés: évente sok száz állatot ment meg az Orpheus, köztük sok a macska! Cincúr is így menekült meg! Egy kutyabarát örökbe fogadta Apostolt Szuzy szeretõ gazdához került Fokszi kutya a lakosság adóegyszázalék felajánlása révén lett jobban és került gazdihoz! Az Orpheus Állatvédõ Egyesület hamar gazdát talált Röszinek Az Orpheus Állatvédõ Egyesület munkatársai gazdit találtak Pannak is Nono gazdáját felkutattuk, és visszaadtuk neki Rudi új Gazdira talált! Mákosnak nagy szerencséje volt, mert az Orpheus Állatvédõ talált rá, mentette meg, köszönhetõen a lakosság 1%-os felajánlásának is!
 • Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra
 • további képek