rss
állatmenhely kutyamenhely adó 1 adó1százalék, kutya, cica mentés, örökbefogadás
 • Galéria » Állatmentés - Orpheus Állatvédõ Egyesület - adó egy százalék » Domit a felajánlott szja 1 százalékoknak is köszönhetően tudtuk megmenteni

 • 8

  Webes  felhasználónk feltöltése.
  Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
  Domit a felajánlott szja 1 százalékoknak is köszönhetően tudtuk megmenteni
  A(z) Domit a felajánlott szja 1 százalékoknak is köszönhetően tudtuk megmenteni című képet 233 alkalommal tekintették meg.
  Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
 • Hozzászólások ()

 • Ajánlott képeink

 • Teve szerető Gazdihoz került! Az Szja 1% felajánlások révén került szerető Gazdihoz Breki 02 Pici az állatvédelmi munka révén lelt menedékre - köszönjük! Csillagot összeszedtük az utcáról, gazdáját felkutatva haza is juttattuk! Utcáról mentett kutyus Pemzli szerető Gazdival! Molly-t megmentette majd új gadát talált neki az Orpheus Állatvédõ Egyesület Rudi új Gazdira talált! A kis Arninak is gazdát talált az Orpheus Állatvédõ Egyesület Az Szja 1% felajánlásoknak is köszönhetően Ádi szerető Gazdihoz került Pöttöm picin került be az Orpheus telepére. Gazdihoz került! Fonpi és Fongi kutyusok egy gyárteleprõl kerültek az Orpheus Állatvédõ Egyesülethez, majd szeretõ gazdihoz! Lajos sérült lábát kezeltük, majd egészségesen egy szeretõ családhoz került Állatbarátok Szja egyszázalék felajánlásának is köszönhetően szerető Gazdihoz került Andro Bobi az adóegyszázalék felajánlásoknak is köszönhetően került szerető Gazdihoz Neville az utcáról mentett kutya az Orpheus munkájának köszönhetõen menekült meg, és került szeretõ gazdihoz - támogassa az állatmentés adó egy százalékával! Állatbarátok adó 1 százalékának köszönhetően Gazdihoz került Dixi Nimi az Orpheus Állatvédõ Egyesület által került gazdihoz Az Szja 1 százalék felajánlásoknak is köszönhetően Teddy szerető Gazdihoz került Blumi türelmes, gondos gazdihoz került!
 • Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra
 • további képek