rss
állatmenhely kutyamenhely adó 1 adó1százalék, kutya, cica mentés, örökbefogadás
 • Galéria » Állatmentés - Orpheus Állatvédõ Egyesület - adó egy százalék » Csongit gazdihoz juttattuk az adóegyszázalék felajánlásoknak is köszönhetően

 • 8

  Webes  felhasználónk feltöltése.
  Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
  Csongit gazdihoz juttattuk az adóegyszázalék felajánlásoknak is köszönhetően
  A(z) Csongit gazdihoz juttattuk az adóegyszázalék felajánlásoknak is köszönhetően című képet 38 alkalommal tekintették meg.
  Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
 • Hozzászólások ()

 • Ajánlott képeink

 • Terike kutya az Orpheus Egyesület munkája révén került szeretõ gazdihoz Adóegyszázalék felajánlása révén Güzü szerető Gazdihoz került Szaszi a vizsla keverék az Orpheus munkája révén menekült meg, és került szeretõ gazdihoz Állatmentés: Dax-ot az Orpheus állatmentõ csapata mentette meg! Az Szja 1% felajánlások révén került szerető Gazdihoz Breki Feki és testvérei is gazdihoz kerültek az Orpheus segítségével Jós a cica is gazdihoz került! Állatbarátok adó 1 százalékának köszönhetően szertő Gazdihoz került Artúr Beát az Orpheus Egyesület jóvoltából, féregtelenítve, örökbe fogadták Kandit az Orpheus Állatvédõ Egyesület telepérõl fogadták be Task02-t megmentettük! Meggyógyítottuk, gazdihoz adtuk Violát Buksi az adó 1% felajánlásoknak köszönhetően visszakerült eredeti Gazdijához A játékos Samunak is gazdát találtunk Kutyamentés: Labi Gazdihoz került! Samut hazajuttattuk az adó 1% felajánlásoknak is köszönhetően Samu az állatvédelmi munka révén került vissza otthonába! Oddi kutyust az Orpheus Állatvédõ Egyesület mentette meg - a lakosság támogatása nélkül nem sikerült volna! Röfi az adó egy százalék felajánlások révén került megmentésre Szerető Gazdinál Aura!
 • Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra
 • további képek