rss
állatmenhely kutyamenhely adó 1 adó1százalék, kutya, cica mentés, örökbefogadás
 • Galéria » Állatmentés - Orpheus Állatvédõ Egyesület - adó egy százalék » Ritát gazdihoz juttattuk az adóegyszázalék felajánlásoknak is köszönhetően

 • 8

  Webes  felhasználónk feltöltése.
  Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
  Ritát gazdihoz juttattuk az adóegyszázalék felajánlásoknak is köszönhetően
  A(z) Ritát gazdihoz juttattuk az adóegyszázalék felajánlásoknak is köszönhetően című képet 260 alkalommal tekintették meg.
  Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
 • Hozzászólások ()

 • Ajánlott képeink

 • Rico szeretõ gazdihoz került Kata a németjuhász az Orpheus Állatmentõ csapata által került új gazdihoz! Támogassa adó 1%-val az állatok megmentését! Az adó 1% felajánlásoknak is köszönhetően mentettük meg Gogot Állatvédõk Adó 1%-a mentette meg Jampec életét A kidobott két testvér hamar új gazdira tálált az Orpheus telepén Sára állatbarátok adóegyszázalékának köszönhetően menekült meg Dodó az adóegyszázalék felajánlások révén került szerető Gazdihoz A két hónapos, fekete színû, labrador keverék, kan kutya Tell02 szeretõ gazdira lelt Zsani gondos, szeretõ gazdihoz került Egy állatszeretõ család fogadta örökbe Fülöpöt Spuri már új szeretõ gazdijai mellett van Adó 1% támogatása révén Nana új gazdira talált Pulzus az adó egy százalékok felajánlása révén menekült meg és került új gazdához Szaszi a vizsla keverék az Orpheus munkája révén menekült meg, és került szeretõ gazdihoz Akker a pitbull is bajban volt, az utcáról mentette az Orpheus csapat - gazdihoz került Boxi kutya az Orpheus Állatmentõk révén került szeretõ családba Fióna az Orpheus Állatmentõ Csapatnak hála szeretõ gazdihoz került Meggyógyítottuk, gazdihoz adtuk Lobo-t Cuki az állatbarátok adóegyszázalékának köszönhetően Gazdihoz került Chucky a játékos kan éber de barátságos, szeretetre éhes. Kertbe, egy nagy tanya udvarába került.
 • Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra
 • további képek