rss
állatmenhely kutyamenhely adó 1 adó1százalék, kutya, cica mentés, örökbefogadás
 • Galéria » Állatmentés - Orpheus Állatvédõ Egyesület - adó egy százalék » Hádészt a felajánlott adóegyszázalékoknak is köszönhetően tudtuk megmenteni

 • 8

  Webes  felhasználónk feltöltése.
  Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
  Hádészt a felajánlott adóegyszázalékoknak is köszönhetően tudtuk megmenteni
  A(z) Hádészt a felajánlott adóegyszázalékoknak is köszönhetően tudtuk megmenteni című képet 57 alkalommal tekintették meg.
  Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
 • Hozzászólások ()

 • Ajánlott képeink

 • Állatmentés: Bubu (Pizzás) Gazdihoz került! Gazdát találtunk köpcösnek is Norm kutyus az Orpheus Állatvédõ Egyesület védence gazdához került! Zoltán kutya lakhelye megszûnt, az Orpheus Állatvédõ Egyesület szerencsére tudott segíteni, az állat megmenekült! Fücsit megmentettük! Brenda visszakerült eredeti gazdájához Nádas az állatbarátok adó egy százalékának felajánlása révén menekült meg Cukor az Orpheus által, a lakosság támogatásának köszönhetõen került gazdihoz! Bazsi kutya bajban volt, de szeretõ gazdihoz került! Pondró kutyus gazdinál Csoda az adó 1% felajánlások révén menekült meg Ancit a felajánlott adó 1 százalékoknak is köszönhetően tudtuk megmenteni Li egy csatornába esett, ahonnan az Orpheus munkatársai mentették ki, majd kerestek neki új gazdit! Szilvi új gazdira talált Pufit újszülötten az utcán találta, felnevelte az Orpheus, és a végén gazdihoz került! Állatmentés: Vöri szerető Gazdihoz került! Csúzli kutyát utcáról mentettük, sikeresen örökbe adtuk! Vissi megszökött, majd visszakerült eredeti gazdájához Vezér hamar új gazdára lelt az Orpheus Állatvédõ Egyesület ebrendészeti telepén Hosszú volt a várakozás az igazi gazdira, de megérte, mert Kormos a lehetõ legjobb helyre került, egy gondoskodó szeretõ családba!
 • Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra
 • további képek