rss
állatmenhely kutyamenhely adó 1 adó1százalék, kutya, cica mentés, örökbefogadás
 • Galéria » Állatmentés - Orpheus Állatvédõ Egyesület - adó egy százalék » Mancit a felajánlott adóegyszázalékoknak is köszönhetően tudtuk megmenteni

 • 8

  Webes  felhasználónk feltöltése.
  Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
  Mancit a felajánlott adóegyszázalékoknak is köszönhetően tudtuk megmenteni
  A(z) Mancit a felajánlott adóegyszázalékoknak is köszönhetően tudtuk megmenteni című képet 165 alkalommal tekintették meg.
  Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
 • Hozzászólások ()

 • Ajánlott képeink

 • Utcáról mentett kutyus Adó 1% felajánlása révén Rigó szerető Gazdihoz került Az Orpheus Állatvédõ Egyesület munkatársai gazdit találtak Pannak is Filipet megmentettük! Megunták, kikötve a bolt elõtt hagyták - támogassa az állatok megmentését adó egy százalékával! Sumi a puli kutyus az Orpheus Állatvédõ Egyesület állatmentõ munkája révén került új gazdihoz! Zizi az adó 1% felajánlásoknak köszönhetően visszakerült eredeti Gazdáihoz Csatornába rekedt kutya mentése - az Orpheus lakossági támogatás nélkül nehezebben mûködne - köszönjük! Alma szerető Gazdihoz került! Állatmentés: Donna új Gazdára talált! Geri kutya az utcáról az Orpheus Állatvédõ Egyesület révén menekült meg, és került szeretõ gazdihoz Pocit a gazdája vitte haza az ebrendészeti teleprõl Kútból az Orpheus Állatmentõ Csapat által megmentett kutya Cuki az állatbarátok adóegyszázalékának köszönhetően Gazdihoz került Albert elkóborolt otthonról, majd szerencsére a gazdája rátalált és hazavitte Adóegyszázalék felajánlása révén Pipike szerető Gazdihoz került Cicamentés: Csurmi és Csirmi cicák gazdinál Lizi, a magyar vizsla élete az Orpheus Állatvédõ Egyesület révén ért révbe! Terikét az állatvédõk az adó 1 százalék támogatása révén mentették meg és adták gazdihoz Ilyet is láttunk - kutyagyûjtés - az Orpheus Egyesület sintérprevenciós kutyamentõ programja évek óta töretlen!
 • Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra
 • további képek