rss
állatmenhely kutyamenhely adó 1 adó1százalék, kutya, cica mentés, örökbefogadás
 • Galéria » Állatmentés - Orpheus Állatvédõ Egyesület - adó egy százalék » Mancit a felajánlott adóegyszázalékoknak is köszönhetően tudtuk megmenteni

 • 8

  Webes  felhasználónk feltöltése.
  Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
  Mancit a felajánlott adóegyszázalékoknak is köszönhetően tudtuk megmenteni
  A(z) Mancit a felajánlott adóegyszázalékoknak is köszönhetően tudtuk megmenteni című képet 83 alkalommal tekintették meg.
  Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
 • Hozzászólások ()

 • Ajánlott képeink

 • Kiky szeretõ gazdihoz került! Dodo Gazdihoz került! Dijont hazajuttattuk az adóegyszázalék felajánlásoknak is köszönhetően Foxer kutya az Orpheus és az állatvédelmet támogatók révén menekült meg A karantén idõ letöltése után Zeuszért örökbefogadók jöttek, és gazdához került Dogo megszökött, majd az Orpheus telepérõl a gazdája vitte haza Rockyt a felajánlott adóegyszázalékoknak köszönhetően tudtuk megmenteni Cukor az Orpheus által, a lakosság támogatásának köszönhetõen került gazdihoz! Lunát hazajuttattuk az adóegyszázalék felajánlásoknak is köszönhetően Dalmit a gazdája adta le a telepre. Fél évnyi bentlét után sikerült jó gazdához adni az Orpheus Állatvédõ Egyesületnek A kis Laky04 is szeretõ gadihoz került Adó 1% állatmentésre - Joshit sem tudtuk volna megmenteni lakossági segítség nélkül! Állatmentés: megmentettük Vedrest! Új gazdira talált Pehely Ritának egy nagyon kedves gazdit találtunk Rocky új gazit talált Csongit gazdihoz juttattuk az adóegyszázalék felajánlásoknak is köszönhetően Sára állatbarátok adóegyszázalékának köszönhetően menekült meg Vajk (Fülöp) elkószált otthonról az Orpheus Állatmentõ Csapata az utcáról szedte össze, és juttatta vissza szeretõ családjához! Totyát megmentettük!
 • Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra
 • további képek