rss
állatmenhely kutyamenhely adó 1 adó1százalék, kutya, cica mentés, örökbefogadás
 • Galéria » Állatmentés - Orpheus Állatvédõ Egyesület - adó egy százalék » Lunát a felajánlott adóegyszázalékoknak is köszönhetően tudtuk megmenteni

 • 2009

  Mayloo  felhasználónk feltöltése.
  Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
  Lunát a felajánlott adóegyszázalékoknak is köszönhetően tudtuk megmenteni
  A(z) Lunát a felajánlott adóegyszázalékoknak is köszönhetően tudtuk megmenteni című képet 1008 alkalommal tekintették meg.
  Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
 • Hozzászólások ()

 • Ajánlott képeink

 • Tequila gazdihoz került Zsani gondos, szeretõ gazdihoz került Mancit a felajánlott adóegyszázalékoknak is köszönhetően tudtuk megmenteni Vezért az Orpheus megmentette, felgyógyította, gazdihoz adta! Mentsünk együtt állatokat! Gazdát találtunk köpcösnek is Az adó egy százalék felajánlás révén Cala új gazdihoz került Falatka Gazdihoz került! Jessy az adó 1% felajánlásoknak köszönhetően visszakerült eredeti Gazdijához Az adó 1% felajánlása révén Donna szeretõ helyre került Lola az adó 1% felajánlások révén került megmentésre Filipet megmentettük! Az adó 1% felajánlásoknak is köszönhetően mentettük meg Gogot Kapri az állatbarátok adó egy százalékának köszönhetõen került új gazdához Apache az állatbarátok adó 1% felajánlásainak köszönhetően került vissza eredeti Gazdijához Sumi a puli kutyus az Orpheus Állatvédõ Egyesület állatmentõ munkája révén került új gazdihoz! Hettit a felajánlott adóegyszázalékoknak is köszönhetően tudtuk megmenteni goldit utcáról mentette az Orpheus Állatvédõ Egyesület Dekker kutyát az Orpheus Egyesület állatmentõ csapata tette rendbe Új gazdát találtunk Sacinak Selli utcáról került az Orpheus Állatvédelmi Központjába, majd onnan szeretõ gazdihoz!
 • Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra
 • további képek