rss
állatmenhely kutyamenhely adó 1 adó1százalék, kutya, cica mentés, örökbefogadás
 • Galéria » Állatmentés - Orpheus Állatvédõ Egyesület - adó egy százalék » Baylis az adóegyszázalék felajánlásoknak köszönhetően menekült meg és került haza

 • 2009

  Mayloo  felhasználónk feltöltése.
  Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
  Baylis az adóegyszázalék felajánlásoknak köszönhetően menekült meg és került haza
  A(z) Baylis az adóegyszázalék felajánlásoknak köszönhetően menekült meg és került haza című képet 777 alkalommal tekintették meg.
  Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
 • Hozzászólások ()

 • Ajánlott képeink

 • Foxer kutya az Orpheus és az állatvédelmet támogatók révén menekült meg Mind az 5 kölyök gazdára talált az Orpheus Állatvédõ Egyesület munkatársai segítségével Az Orpheus telepén talált új gazdára Shiva Vidor új családra talált Chucky a játékos kan éber de barátságos, szeretetre éhes. Kertbe, egy nagy tanya udvarába került. Taba kutya gazdinál - az Orpheus Állatvédõ Egyesület révén menekült meg Pitu Gazdihoz került! A két hónapos, fekete színû, labrador keverék, kan kutyát örökbe fogadták Adóegyszázalék felajánlások révén szerető Gazdihoz került Lea Tell01 a két hónapos, fekete színû, labrador keverék, kan kutya egy kertes ház udvarára került egy kedves családhoz Rexer kutya élete az Orpheus Állatvédõ révén menekült meg :) Zsimi a füles kutya az Orpheus révén és a lakosság nagylelkû támogatása által menekült meg Task02-t megmentettük! Mazsolát hazajuttattuk az adóegyszázalék felajánlásoknak is köszönhetően Lolát a felajánlott adóegyszázalékoknak is köszönhetően tudtuk megmenteni Hádészt a felajánlott adóegyszázalékoknak is köszönhetően tudtuk megmenteni Állatmentés: Bubu (Pizzás) Gazdihoz került! Luna kutya az Orpheus Állatvédõ Egyesület révén került szeretõ gazdihoz Pingvin egy állatbarát családhoz került Manó kutya az adóegyszázalék támogatás révén gyógyult meg és került szeretõ gazdihoz!
 • Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra
 • további képek