rss
állatmenhely kutyamenhely adó 1 adó1százalék, kutya, cica mentés, örökbefogadás
 • Galéria » Állatmentés - Orpheus Állatvédõ Egyesület - adó egy százalék » Tell01 a két hónapos, fekete színû, labrador keverék, kan kutya egy kertes ház udvarára került egy kedves családhoz

 • 3

  dkny  felhasználónk feltöltése.
  Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
  Tell01 a két hónapos, fekete színû, labrador keverék, kan kutya egy kertes ház udvarára került egy kedves családhoz
  A(z) Tell01 a két hónapos, fekete színû, labrador keverék, kan kutya egy kertes ház udvarára került egy kedves családhoz című képet 3937 alkalommal tekintették meg.
  Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
 • Hozzászólások ()

 • Ajánlott képeink

 • Egy magánháznál unták meg az egy év körüli, keverék, szuka kutyát, altatásra adták le az állatot, de az Orpheus Állatvédõ Egyesület megmentette és új gazdit keresett neki! Kutyamentás - az Orpheus Állatvédõ Egyesület révén menekült meg Tombrác kutya Kutyamentés, szerető Gazdinál Mex! Egy iskola udvarára szökött be a 10 hónap körüli, fekete-keverék, kan kutya. Az ott dolgozók nem tûrték meg az állatot, azért befogását és elszállítását kérték. Az Orpheus telepén talált új gazdára Rudit az állatbarátok adóegyszázalék felajánlásoknak köszönhetően mentettük meg A játékos Samunak is gazdát találtunk Szerető Gazdinál Barack! Csantit az Orpheus Állatmentõ Csapat a lakosság támogatásának köszönhetõen tudta utcáról befogni, rendbehozni, örökbe adni Bandi, az öreg kutyus az Orpheus Állatvédõ Egyesület révén menekült meg Medi kutyát is az Orpheus Állatvédõ Egyesület csapata mentette meg Kutya Csapat - Orpheus védencek Pamacs kutyát a lakossági támogatás révén sikerült megmenteni Sumák az Orpheus révén menekült meg! Topyt a felajánlott adóegyszázalékoknak is köszönhetően tudtuk megmenteni Athosz az adóegyszázalék felajánlások révén került szerető Gazdikhoz Az adó 1% felajánlásoknak is köszönhetően mentettük meg Gogot Vándor az ucán vándorolt, amikor befogásra került, majd a gazdikeresõ program segítségével új gazdára talált Megmentettük Karcsika kutyust! Bogyó kutyus az Orpheus Állatvédõ Egyesület által került megmentésre Dugót megtaláltuk. Nem kereste senki, így új gazdihoz került!
 • Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra
 • további képek