rss
állatmenhely kutyamenhely adó 1 adó1százalék, kutya, cica mentés, örökbefogadás
 • Galéria » Állatmentés - Orpheus Állatvédõ Egyesület - adó egy százalék » Tell01 a két hónapos, fekete színû, labrador keverék, kan kutya egy kertes ház udvarára került egy kedves családhoz

 • 3

  dkny  felhasználónk feltöltése.
  Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
  Tell01 a két hónapos, fekete színû, labrador keverék, kan kutya egy kertes ház udvarára került egy kedves családhoz
  A(z) Tell01 a két hónapos, fekete színû, labrador keverék, kan kutya egy kertes ház udvarára került egy kedves családhoz című képet 4092 alkalommal tekintették meg.
  Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
 • Hozzászólások ()

 • Ajánlott képeink

 • Fruzsit megmentette az Orpheus Állatvédõ Egyesület és gazdit keresett neki A 8 hetes szende is gazdára talált az Orpheus Állatvédõ Egyesület telepén Boxi kutya az Orpheus Állatmentõk révén került szeretõ családba Klárikát a felajánlott adó 1%-oknak is köszönhetően tudtuk megmenteni Devit gazdája az Orpheus jóvoltából kaphatta vissza gazdája! Samu az állatvédelmi munka révén került vissza otthonába! Bözsit és Bátort a felajánlott adó 1%-oknak is köszönhetően tudtuk megmenteni Luca kutyus az Orpheus Egyesület és támogatók révén került jó helyre Keff a begofás után az Orpheus telepén talált új gazdára Márlit hazajuttattuk az szja 1% felajánlásoknak is köszönhetően Szerető Gazdinál Bobby! Nissynek új gazdit talált az Orpheus Állatvédõ Egyesület Lada és két testvére is állatbarát családhoz került! Topit a felajánlott adó 1 százalékoknak is köszönhetően tudtuk megmenteni Adóegyszázalék felajánlása révén Güzü szerető Gazdihoz került A kidobott két testvér hamar új gazdira tálált az Orpheus telepén Mogyi az apró kutyus az Orpheus állatmentõ munkája révén lelt új lehetõségre. Adó 1%-os támogatásával még jobb eredményeket lehetne elérni Csini az adó 1% felajánlásoknak is köszönhetően került szerető Gazdihoz Lili egy állatbarát családhoz került Rektor Gazdihoz került!
 • Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra
 • további képek